De ce nu poate fi demis Dan Petrescu. Dezvăluiri incredibile din interior. Antrenorul celor de la CFR Cluj, atacat în direct

Dezvăluiri incredibile despre Dan Petrescu. Tehnicianul de la CFR Cluj are o clauza uriașă de reziliare, iar salariul este pe măsură. Directorul executiv al celor de la FC Argeș a dat toate detaliile.

Cu un meci în minus, pe care îl va recupera pe 17 octombrie la Galați, CFR Cluj ocupă locul 6 în Superliga, după 10 etape disputate. Clujenii au aduntat 15 puncte.

De ce nu poate fi demis Dan Petrescu

În etapa 11, CFR Cluj a jucat cu UTA Arad, de care a fost învinsă cu scorul de 1-3, ceea ce face ca echipa lui Dan Petrescu să aibă trei înfrângeri la activ.

Din cauza acestui lucru, suporterii s-au enervat și au început să îi scandeze demisia, ceea ce nu se va întampla, deoarece clauza de reziliera a contractului lui Petrescu este de 1 milion de euro, potrivit lui Daniel Stanciu.

Mai mult de atât, acesta este și cel mai bine plătit tehnician din România.

”Era un lot de 36-37 de jucători la CFR, jucători aduși de către Dan Petrescu. El i-a vrut. Că i-a propus Zamfir (n.r. – Răzvan Zamfir, scouter CFR Cluj) că i-a propus Bilașco (n.r – Marius Bilașco, oficial CFR Cluj), că i-a propus Mara (n.r. – Bogdan Mara, oficial CFR Cluj), nu mai contează.

CFR are cel mai mare buget, iar Petrescu are cel mai mare salariu din România. Circulă zvonul și că a luat în avans pe doi ani (n.r – salariul).

Are și clauză de un milion de euro. Salariul lui nu e mare, e foarte mare”, a spus Stanciu, la Digi Sport.

Lucru confirmat și de Neluțu Varga în momentul în care Petrescu a ajuns la CFR Cluj. ”E normal ca Petrescu să aibă cel mai mare salariu din Romînia”.

Daniel Stanciu: ”Asta cu jucătorul slab, nu o mai cred”

”El a fost readus la CFR ca să câștige campionatul. Acum două sezoane l-a ratat, în condițiile în care iar a avut cel mai mare buget. Iar asta cu jucătorul slab, nu o mai cred. Am și eu ceva experiență, nu foarte mare, dar nu mai cred asta cu jucătorul slab.

S-a dus Săndoi la Poli Iași, care nu bătea pe nimeni, cu lot foarte slab, și a bătut Craiova, a bătut U Cluj și a făcut egal la UTA.

Adică a luat șapte puncte din trei meciuri. Se vede mâna antrenorului.

Mă uit la Dorinel Munteanu, văd o echipă lucrată și mă uit la CFR, care debutează 3-2 cu Dinamo. Ne uităm pe lina de clasament. 14 goluri (n.r. – primite) în 10 meciuri. Scuzați-mă! Bine că nu a ajuns Petrescu la echipa națională”, a mai spus Stanciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed