Noi dezvăluiri despre Ianis Hagi! Ce se va întâmpla, de fapt, cu tricolorul. Amănunte incendiare din interior

Ianis Hagi ar putea fi singura opțiunie pentru Philippe Clement, după ce Rangers a rămas fără extremă. Lovitura vine după ce în presa din Scoția s-a scris că situația românului nu mai are rezolvare.

Din cauza clauzei contractuale pe care o are în contract prin care salariu i se mărește automat dacă ajunge la 100 de meciuri, Ianis Hagi a fost trimis pe banca de rezerve, după care a ajuns la echipa a doua a clubului.

Noi dezvăluiri despre Ianis Hagi!

În urmă cu câteva zile, presa din Scoția anunța că șansele ca Ianis Hagi să ajungă din nou la Ranger sunt inexistente însă, acum, Philippe Clement este constrâns din toate părțile.

Ei bine, după ce Rabbi Matondo s-a accidentat și nu va mai juca în acest an, Oscar Cortes a devenit indisponibil din cauza unei accidentări. Astfel că, Philippe Clement rămână doar cu o extremă, cu Ross McCausland, care este rezervă.

Jucătorul care a fost adus în vară, pentru a-l înlocui pe Hagi, Bajrami, a fost folosit de tehnician în spatele vârfului, și are randament bun, ceea ce este greu de crezut că i se va schimba locul.

În situația dată, presiunea de a-l readuce pe Ianis la echipă este tot mai mare pe umerii lui Clement, mai ales că și suporterii cer revenirea acestuia.

Trebuie să se ia măsuri, deoarece Rangers joacă și în Europa League, unde nu se pot prezenta cu aceste probleme însă, Ianis Hagi nu este o soluție aici. Românul nu a fost trecut nici ca soluții de avarie în cazul accidentărilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed