Viorel Moldovan ripostează! Dezvăluiri după ce Rapid a rămas fără victorie acasă, în Superliga. Mesaj pentru Dan Şucu

Viorel Moldovan a comentat faptul că Rapid a rămas fără victorie acasă, în Superliga. Președintele clubului patronat de Dan Șucu a dezvăluit că Marius Șumudică încă are susținerea oficialilor.

Rapid nu a reuțit să însrie niciun gol la meciul de acasă cu Oțelul Galați, iar meciul din etapa 11 a Superligi s-a terminat cu scorul de 0-0, ceea ce face ca Rapid să rămână fără victorie acasă.

Viorel Moldovan ripostează!

După ce a declarat la flash-interviu, după meci, că Rapid a avut mai multe astepcte pozitive în meciul cu Oțelul, Viorel Moldovan a fost întrebat dacă Dan Șucu mai are Răbdare cu Marius Șumudică, iar acesta i-a luat apărarea.

”Același egal ca de fiecare dată, dar azi l-am obținut într-un context diferit. E un punct pe care trebuie să îl apreciem. Am întâlnit un adversar foarte bun, o echipă organizată excelent, vie, agresivă, care ne-a pus în dificultate în anumite momente. Cred că este un rezultat echitabil.

Trebuie să apreciem acest punct, chiar dacă ne dorim de foarte mult timp să câștigăm și noi în primul joc din acest sezon în Giulești. Trebuie să aducem mai mult impact fizic în anumite situații.

În ziua de azi, în fotbal faci diferența în duelurile unu contra unu, să câștigi duelul cu adversarul direct. Nu prea am reușit acest lucru, parcă suntem infanterie ușoară, dar una peste alta este un punct.

Nu am discutat cu domnul Șucu. Eu am coborât mai repede la vestiare. De ce să nu aibă răbdare (n.r cu Marius Șumudică)? E fotbal, ce ar trebui să facă? Sunt aspecte pozitive, faptul că am avut trei jucători U21 în echipa de start, e important pentru viitorul Rapidului, au avut o prestație foarte bună.

Un aspect pozitiv este și faptul că nu am primit gol. Trebuie să fie un punct de plecare. Trebuie să progresăm și din acest punct de vedere. Ce a fost a fost, nu mai are rost să discutăm. Azi am văzut o echipă foarte bine organizată din punct de vedere defensiv. Am avut și noi două ocazii în prima repriză.”, a spus Viorel Moldovan la flash-interviu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed