Dorinel Munteanu s-a enervat grav! Cuvinte dure după egalul cu Rapid. Ce l-a scos din minţi pe antrenorul Oţelului

Dorinel Munteanu a avut încă o ieșire nervoasă după egalul cu Rapid. Tehnicianul de la Oțelul Galați a fost „tras la răspundere” de jurnaliști și nu a reacționat foarte bine. Cum a explicat acesta gestul de săptămâna trecută.

După episodul cu David Maftei, Dorinel Munteanu a avut încă o reacție nervoasă, de data aceasta cu un alt jucător, la meciul de 0-0 cu Rapid.

Dorinel Munteanu s-a enervat grav!

După fluierul de final, Dorinel Munteanu a fost nervos pe Maxim Cojocaru, căruia i-a făcut câteva semne, dând dovadă că este nervos. După care, a mers direct în centrul terenului pentru a-i spune și față în față ce l-a nemulțumit.

La conferința de presă de la finalul meciului, Dorinel Munteanu a fost întrebat de jurnaliștii prezenți dacă l-a tras de guler și pe Cristian Chira, fotbalistul care a ieșit accidentat de pe teren, și dacă acest comportamenr al său îi afectează pe fotbaliști.

”Iar am tras, iar am ștrangulat, iar am făcut. Hai să nu mai exagerăm, ați exagerat destul toată săptămâna. L-am chemat (n.r. pe Chira) pentru că nu a stat bine în teren, cred că ați sărit calul foarte mult din nou. Nu este nicio duritate, poate voi o considerați așa.

Să-i transmiți unui jucător să respecte ce i-ai cerut nu este nicio duritate. Refuz să mai răspund la aceste întrebări! Altă întrebare!

Totul e umbrit de accidentarea jucătorului nostru, este destul de gravă. Sperăm să se refacă cât mai repede să revină pe teren, e un jucător talentat care și-a dorit foarte mult să joace aici, dar asta e viața de jucător.

În curtea noastră se muncește foarte serios, în ciuda faptului că au fost foarte multe critici la adresa mea personal, jucătorii o demonstrează pe teren. Ei sunt principalii actori. Trebuia să câștigăm.

Mă uit la evoluția echipei mele, au mai fost jocuri pe care trebuia să le câștigăm, poate eram în altă situație în acest moment. Ne continuăm drumul și obiectivul stabilit de la început, de a ajunge în play-off.

Ne-am propus acest obiectiv după un an în Superliga, am fost foarte aproape anul trecut de play-off. Anul ăsta suntem obligați să ne calificăm pentru suporterii noștri, pentru orașul Galați.

Secretul constă în seriozitate, disciplina, munca, respectul. Orice jucător știe asta când vine la mine. Nu sunt forțate, cine nu se încadrează pleacă. Jucătorii mei n-au avut niciodată probleme din acest punct de vedere”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed