Se rupe Arena Naţională! Anunţ clar al celor de la FCSB. Ce le-a pregătit fanilor echipa campioană

Se rupe Arena Naţională! Suporterii mai au o șansă să își achiziționeze bilete pentru meciurile campioanei lui Elias Charalambous din Europa League. Anunțul făcut de oficialii clubului cu privire la copiilor și persoanelor cu dizabilități.

După 4-1 cu Riga, FCSB mai are de disputat încă 3 meciuri pe teren propriu, cu Midtjylland, Olympiacos și cu Manchester United.

Se rupe Arena Naţională! Anunţ clar al celor de la FCSB

FCSB pune la dispoziția suporterilor, care nu au apucat să își achiziționeze pachete pentru meciurile din grupele Europa Leage, un pachet pentru următoarele trei partide de acasă.

„Pachetele pentru meciurile din UEFA Europa League , disponibile online!

FCSB anunță că pachetele de bilete pentru meciurile rămase din UEFA Europa League, pe care echipa noastră le va disputa pe Arena Națională, sunt disponibile online, EXCLUSIV pe platforma de ticketing a clubului. Link în comentarii!

Cele trei partide incluse în pachet sunt cele împotriva echipelor FC Midtjylland (7 noiembrie, 19:45), Olympiacos FC (28 noiembrie, 22:00) și Manchester United (30 ianuarie, 22:00).

Prețurile pachetelor sunt următoarele:

PELUZE – INEL 3 – 125 LEI
PELUZE – INEL 2 – 180 LEI
PELUZE – INEL 1 – 210 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 3 – 400 LEI
TRIBUNA 1 – INEL 3 – 400 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 2 – 440 LEI
TRIBUNA 1 – INEL 2 – 440 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – 480 LEI
VIP 3 – 850 LEI
VIP 2 – 1.150 LEI
VIP 1 – 1.400 LEI”

Anunț special pentru copii și persoanelor cu dizabilități

„De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe National Arena:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”, se arată în comunicatul FCSB-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed