Nicolae Dică îl face praf pe milionar! Cuvinte dure la adresa şefului de la FC Argeș. Scandalul este uriaş după ce a fost dat afară

Nicolae Dică îl face praf pe şeful de la FC Argeș. Antrenorul a fost dat afară în urmă cu o săptămână, după o remiză cu CS Mioveni, scor 1-1. Viorel Tudose l-a atacat dur, iar acum tehnicianul a răbufnit.

După demitere, șeful echipei, Viorel Tudose, a făcut mai multe declarații care l-au enervat pe antrenor. Replica nu a întârziat să apară.

Nicolae Dică îl face praf pe șeful de la FC Argeș

Nicolae Dică a stat pe banca echipei doar 7 etape. A înregistrat 3 victorii, două egaluri și două eșecuri. După despărțire, Viorel Tudose a făcut mai multe declarații despre antrenor.

„Adică voi credeți că eu mă rugam ca el să piardă și să îi fie rău lui FC Argeș? Omul are un scurtcircuit de logică. Ba spune că sunt în afara clubului, ba spune că eu l-am dat afară și că nu înțelege. El a spus că nu am văzut eu live meciuri câte goluri are el ca fotbalist. Iar eu ii spun că el nu are școală câtă vacanță am eu”, apusese Viorel Tudose despre Nicolae Dică, conform prosport.ro.

Dică nu a rămas dator și i-a răspuns fostului său șef.

„M-au deranjat foarte mult articolele care au apărut în ziar cu acest domn milionar. Că mie așa îmi place să îi spun. Are, are…

M-a jignit, a apărut la televizor și ultima oară și acum după ce am plecat. M-a jignit, m-a făcut în toate felurile, a spus că eu ce caut să vorbesc la televizor.

Domnu’ milionar, Nicolae Dică are 4 campionate câștigate, are 3 Cupe ale României, are o Supercupă, are meciuri în Champions League, echipa națională, și îți mai enumăr dacă vrei mai multe.

Cel mai bun jucător al anului 2006, în care pe locul doi au fost Mutu și Chivu, care jucau în Italia. Cam ăsta este Nicolae Dică. Poate să vorbească ce vrea el despre fotbal, pentru că și-a câștigat acest drept. Aducem un antrenor mai bun decât Nicolae Dică.

Nu vreau să comentez, dar înainte să vorbești, ia CV-ul să vezi ce a făcut Nicolae Dică și vezi ce CV-uri au antrenorii pe care îi aduci. Atunci poți să faci comparație. Eu n-am venit să îl întreb pe el care au fost motivele pentru care a băgat firma în insolvență. Eu sunt cu sistemele mele”, a spus Dică pentru Fanatik.

Dică le-a mai antrenat pe FCSB, FCU Craiova, FC Voluntari sau CS Mioveni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed