Jannik Sinner se revoltă! Reacţie dură după ce a aflat că ar putea fi suspendat pentru dopaj. Se pregăteşte o pedeapsă pe măsură

Jannik Sinner se revoltă! Reacţie dură după ce a aflat că ar putea fi suspendat pentru dopaj. Se pregăteşte o pedeapsă pe măsură. Liderul mondial ATP a fost prins dopat de două ori.

Jannik Sinner a scăpat după ce a fost judecat de către ITIA. Cei de la WADA nu au fost de acord. Merg la TAS şi cer o suspendare între un an şi doi ani pentru italian.

Jannik Sinner se revoltă!

Jannik Sinner rupe tăcerea. Liderul mondial ATP este dezamăgit şi surprins de apelul formulat de Agenţia Mondială Antidoping (WADA) în cazul de dopaj care îl vizează. „Nu putem controla totul. Bineînţeles că sunt foarte dezamăgit şi, de asemenea, surprins”, a declarat italianul.

Pentru jucător s-a cerut o suspendare între un an la doi ani. Asta pentru două teste pozitive la un steroid în martie. În primă instanţă a fost exonerat de ITIA. ”Sunt foarte surprins de acest apel, ca să fiu sincer, pentru că am avut trei audieri. Toate cele trei audieri au fost foarte pozitive pentru mine. Ştiţi, nu mă aşteptam la asta.

Am aflat cu câteva zile în urmă că vor face apel şi că va deveni oficial astăzi, aşa că… Dar da, este o surpriză, pentru că încă vorbim despre acelaşi lucru. Poate că vor doar să se asigure că totul este în regulă. Da, sunt doar surprins că au făcut apel”, a spus Sinner.

Sinner este prezent la turneul de la Beijing, unde s-a calificat în sferturi. Tocmai a obţinut o victorie importantă cu rusul Roman Safiullin, scor 3-6, 6-2, 6-3, în două ore şi 21 de minute. În sferturi, el va evolua cu cehul Jiri Lehecka (locul 37 mondial).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed