‘Nu-mi trebuie NATO’. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac. Magnatul, critici dure la adresa politicienilor

‘Nu-mi trebuie NATO’. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac. Magnatul, critici dure la adresa politicienilor. Fostul mare jucător de tenis nu este de acord cu prezenţa României în cea mai importantă organizaţie militară de pe Pământ.

Ion Ţiriac a vorbit despre alegeri, dar a făcut o serie de afirmaţii extrem de controversate. A vorbit despre apartenența României la NATO. Spune că ţara noastră nu trebuie să facă partie din Organizaţia Nord Atlantică.

Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac a vorbit, mai întâi, despre participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024. „Am primit un impuls de încredere la Paris. Am primit și o bucurie cu raza asta de soare de la Paris. Eu cred că fiecare poate să încerce să facă ceva. Chit că sunt eu și încerc atâta, chit că e Lipă și încercă dincolo, chit că o fi Năstase care a încercat ceva.

Din păcate, domnul Mircea Lucescu a luat echipa națională. Sau din fericire, cum doriți dumneavoastră. Eu la Otopeni îi făceam un stadion de fotbal! Să facă doar supervizarea unei școli de copii. Să am două mii de copii la fotbal acolo. Dumnealui să se uite și Stelea sau cineva să fie acolo în fiecare zi”, a explicat Țiriac, conform gsp.ro.

Apoi, Ţiriac a abordat subiectul alegerilor din România, de la finalul acestui an. „Hai să lăsăm să vedem alegerile. Dar speranța o am! Pentru că ei spun că ajută, că vor să dea legea public-privat, că vor să facă nu știu ce, dar mereu e așa înainte de alegeri. Totuși, acum se pare că se mișcă. Dar e un lucru care mă stupefiază”, a spus fostul mare jucător de tenis, care nu este deloc de acord cu aderarea României la NATO.

„Dom’le, să ajuți sportul nu costă un braț și un picior, cum spun englezii! Costă mult mai puțin decât bugetul militar pe o lună. Sport, învățământ, sănătate, la copii. Adică cu bugetul ăla de o lună… Eu nu vreau război. Nu-mi trebuie NATO, nu-mi trebuie bază militară, nu-mi trebuie nimic. Îmi trebuie să am un popor sănătos și nu-l mai am din cauza faptului că nu investesc jos, jos, la răsaduri.

Acolo nu investesc. Aș vrea să ridicăm din nou cele 500 de grădinițe sportive. Aș vrea să ridicăm din nou și sportul la sate, dacă vreți. Să-mi vină ceva. Să-mi vină ceva ca număr, ca să pot și eu să aleg”, a tunat Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed