Jaqueline Cristian a uimit lumea tenisului! Anunţul venit direct de la WTA. Victoria carierei i-a adus mai multe laude / Video

Jaqueline Cristian a uimit lumea tenisului prin victoria obținută în runda a treia a turneului de o mie de puncte de la Beijing, contra câștigătoarei trofeului Wimbledon 2024. WTA a reacționat imediat.

Jaqueline Cristian a avut nevoie de aproape 3 ore pentru a se impune în fața sportivei din Cehia, Barbora Krejcikova, însă, a făcut-o, scor 1-6, 6-4, 7-5, iar acest lucru i-a impresionat pe cei de la WTA.

Jaqueline Cristian a uimit lumea tenisului!

„Jaqueline Cristian întoarce situația împotriva campioanei de la Wimbledon, Krejcikova, salvând PATRU mingi de meci în drum spre o victorie cu 1-6, 6-4, 7-5!”, au scris cei de la WTA.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Women’s Tennis Association (@wta)

Nu este prima dată când Jaqueline o învinge pe Krejcikova. Românca a ieșit învingătoare în fața cehoaicei și în turneul de la Madrid, de anul acesta. În turul secund, Jaqueline s-a impus cu 2-6, 6-0, 6-2.

Totuși, în prima confruntare dintre cele două, care a avut loc în 2022, la Sydnei, românca a fost eliminată în optimi, cu 6-1, 7-5.

În urma acestei victorii, Jaqueline şi-a asigurat un cec de 59.100 de dolari şi 65 de puncte WTA. Turul următor se va duela cu Karolina Muchova, numărul 49 WTA, care este tot din Cehia.

Cele două s-au mai întâlnit în 2018, la Versmold, în primul tur. Întâlnire care s-a terminat în favoarea jucătoarei din Cehia, cu 6-4, 6-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed