Simona Halep se întoarce! Anunţ de ultimă oră al fostului lider mondial. Tocmai a primit invitaţie la turneu / Video

Simona Halep se întoarce! Anunţ de ultimă oră al fostului lider mondial. Tocmai a primit invitaţie la turneu. Fostul lider mondial WTA revine pe terenul de tenis mai repede decât se aştepta.

Simona Halep tocmai a împlinit 33 de ani. Acum, a anunţat că a acceptat invitația organizatorilor de la Hong Kong.

Simona Halep se întoarce!

Simona Halep a făcut dezvăluirea pe contul de Twitter al turneului. A postat un filmuleț cu dubla câștigătoare de Grand Slam care anunță că va pleca spre Hong Kong duminică. Halep a revenit pe teren după scandalul de dopaj la Miami, în luna martie, acolo unde a fost învinsă de Paula Badosa. De atunci, Halep a mai jucat un singur meci oficial în circuitul WTA. Este vorba despre cel de la turneul Challenger de la Paris, cu McCartney Kessler.

„Salutare tuturor! Mi-am dat seama că e o zi grozavă pentru a vă da vestea că voi reveni pe teren mai devreme decât mă așteptam. O să yvor la Hong Kong mâine (n.r. duminică) pentru a participa la WTA 125 Hong Kong Open. Le mulțumesc organizatorilor pentru wildcard și abia aștept să vă văd acolo”, a spus Simona Halep, potrivit organizatorilor turneului de la Hong Kong.

 

Turneul WTA 125 de la Hong Kong va avea loc în perioada 30 septembrie – 6 octombrie. De altfel, Halep a fost anunțată și în turneul WTA 250 de la Hong Kong, care va avea loc la finalul lunii octombrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tragedie cumplită în fotbal! S-a stins din viaţă la doar 46 de ani. Cauza morţii, învăluită în mister

Tragedie cumplită în fotbal. Fabian Caballero, fostul jucător al...

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul lui Răzvan Burleanu. Meci crucial pentru cei de la FCSB

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul făcut de omul...

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor din Formula 1. Nu i-a iertat după ce a fost pedepsit

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Afirmaţii controversate la adresa şefilor...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed