Jaqueline Cristian, coşmarul cehilor! Victoria uriaşă a româncei i-a înfuriat. Ce au spus despre eliminarea locului 10 WTA

Victorie importantă pentru Jaqueline Cristian. Jurnaliștii din Cehia au reacționat imediat după ce românca noastră a eliminat-o pe ocupanta locului 10 WTA, în turul doi de la China Open.

Jaqueline Cristian, locul 80 WTA, a reușit să se impună în fața jucătoarei din Cehia, Barbora Krejcikova, scor 1-6, 6-4, 7-5.

Jaqueline Cristian, coşmarul cehilor!

Presa din Cehia a criticat-o dur pe deținătoarei trofeului de la Wimbledon, după înfrâncerea neacceptabilă din turul doi de la China Open.

„Chinuita Krejcikova a fost eliminată la Beijing, patru mingi de meci n-au fost de ajuns pentru ea” au titrat cei de la Tenis Portal.

„Krejcikova a apărut prima dată pe teren după US Open, iar începutul meciului a fost facilitat de problemele imense pe care adversara din România le-a avut cu serviciul.

Dar când Cristian și-a regăsit încrederea în setul secund, meciul a început să se complice pentru jucătoarea cehă. Krejcikova a început să piardă controlul serviciului, l-a greșit de trei ori, iar românca a trimis în setul al treilea un meci ce părea pierdut.

Chiar și în setul decisiv, scorul s-a schimbat precum vremea în aprilie. Krejcikova a reușit un break, dar după o lovitură slabă cu reverul, românca a revenit în meci, și după alte greșeli cauzate de un rever nesigur, au apărut și mai multe oportunități pentru Cristian.

Apoi a venit momentul în care Krejcikova putea să câștige meciul. Și-a creat avantaj la 5-4 și a avut patru mingi de meci cu românca la serviciu. Dar le-a irosit pe toate și a cedat în sfârșit, după aproape trei ore de suferință”, au scris cehii în articol.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed