Ce a fost obligat să facă Radu Drăguşin. Tricolorul, pedepsi de antrenor după eliminarea din Europa League. A luat roşu după doar 8 minute

Ce a fost obligat să facă Radu Drăguşin. Tricolorul, pedepsi de antrenor după eliminarea din Europa League. A luat roşu după doar 8 minute, Antrenorul Ange Postecoglou a luat măsuri după meciul european.

Radu Drăguşin a fost eliminat după doar 8 minute în meciul contra celor de la Qarabag. Chiar şi aşa, Spurs s-a impus cu scorul de 3-0.

Ce a fost obligat să facă Radu Drăguşin

Radu Drăgușin a fost titular, dar nu a jucat decât opt minute. Pus sub presiune de o pasă de la un coleg și o preluare largă, a făcut un fault în poziție de ultim apărător. A văzut roșu direct.

Potrivit presei britanice, la antrenamentul de vineri, Drăgușin a fost pus de Ange Postecoglou să se antreneze suplimentar, separat. Tricolorul a fost alături de un grup restrâns, din care au mai făcut parte Bergvall, Maddison, Porro și Romero. Aceștia au exersat în special pasele.

De menționat e că Drăgușin și Bergvall, înlocuit după eliminare, au jucat doar 8 minute. Ceilalți trei n-au făcut-o deloc, așa că decizia antrenorului australian a fost luată și din rațiuni de pregătire fizică, mai spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed