Final de drum pentru Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă la Rangers. Anunţul de ultimă oră din Scoţia

Final de drum pentru Ianis Hagi! Tricolorul nu mai are nicio şansă la Rangers. Anunţul de ultimă oră din Scoţia. Jucătorul român va rămâne la echipa secundă, conform presei scoţiene.

Ianis Hagi nu ar fi acceptat diminuarea salariului şi de aceea şefii de la Rangers nici nu se gândesc să-l readucă la prima echipă.

Final de drum pentru Ianis Hagi!

Sunt două motive pentru care tricolorul a fost trimis la echipa a doua. Evoluţiile slabe, dar şi o clauză din contract. Aceasta prevede faptul că salariul îi crește cu 7.000 de euro pe săptămână dacă ajunge la 100 de meciuri la Rangers. Acum, fotbalistul român are 99.

Jurnaliștii scoțieni de la Ibrox Noise au dat verdictul. „Impasul în care a ajuns Rangers atinge punctul culminant. Încă un meci jucat la echipa a doua. Alte plângeri din partea fanilor în privința jucătorului român care ‘putrezește’ la formația de rezerve.

Fostul jucător al lui Genk nu a demonstrat neapărat că se justifică mărirea salarială de la 22.000 la 30.000 de lire sterline pe săptămână. Este exemplul clar al fotbalistului care devine din ce în ce mai bun, deși nu joacă. După fiecare meci de la Rangers B, fanii reacționează. Cer ca el să fie reprimit la prima echipă, ca și când Hagi ar putea rezolva totul”, notează sursa citată.

Nu s-au oprit aici. „Este o situație rar întâlnită, în condițiile în care nu are niciun sens ca Ianis să fie exilat la rezerve, mai ales la ce salariu are. A fost absolut groaznic în Spania. Forma lui a fost abisală.

S-a prăbușit, iar în această vară a avut doar două oferte, din țara natală, de la echipe care îi plăteau doar jumătate din salariu. Dacă Hagi nu poate străluci la o echipă fără pretenții, o poate face la o formație cu mare presiune, cum e Rangers? Cifrele lui, mai slabe decât ale lui Ryan Kent, care a fost alungat de fani de la club, pentru că nu e suficient de bun”, mai scriu scoțienii.

La final au dat verdictul. Jucătorul român nu va mai evolua pentru Rangers, deoarece nu acceptă renegocierea salariului. „Dacă Clement chiar ar fi considerat că merită, Rangers l-ar fi făcut pe Hagi unul dintre cei mai bine plătiți jucători. Antrenorul clar nu a crezut asta. Asta  se traduce prin faptul că Ianis nu joacă. Suntem de acord că situația nu e ideală. El nu ar trebui să se degradeze la echipa a doua, ar putea fi o opțiune. Ar trebui să accepte o renegociere a clauzelor. Să accepte o reducere salarială sau să continue pe actuala remunerație. Este absolut clar că el nu va accepta asta”, încheie sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed