Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave după derby-ul Craiovelor: ‘Are un comportament incredibil’

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Patronul Ştiinţei a lansat acuzaţii grave după derby-ul Craiovelor. FCU Craiova – CSU Craiova s-a terminat 1-2, dar arbitrul Istvan Kovacs a fost coator al victoriei oaspeţilor, după cum a spus Mititelu.

Adrian Mititelu este vizibil iritat de prestaţia şi de deciziile luate de către Istvan Kovacs la meciul de duminică seara.

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

Adrian Mititelu spune că Istvan Kovacs nici nu a vrut să consulte VAR-ul la faza din prelungirile primei reprize. Deşi nicio reluare nu a arătat vreun henţ în careul celor de la FCU, fluieraşul a dictat al doilea penalty pentru cealaltă echipă a Craiovei.

„Informaţia este 100%. cei din VAR i-au spus să nu se grăbească. Acest băiat care a ajuns mare arbitru al Europei nu a vrut să-l întoarcă VAR-ul de două ori. Din orgoliul lui şi din nebunie. Îţi spune VAR-ul că nu e penalty şi nu ţii cont, e incredibil.

Dacă vedea faza trebuia să anuleze decizia de penalty. Cel mai lăudat abitru din România, ţi se urcă la cap. Este o informaţie clară, nu o bazaconie. A făcut-o pentru că i s-a urcat la cap. Are un comportament incredibil. Îl credeam altfel. Toate mi se întâmplă numai mie, frustrarea este uriaşă. Mereu când joc împotriva acestui club greşelile sunt împotriva noastră. Dacă nu avem şanse egale, îţi vine să o iei razna”, a spus patronul Craiovei, conform Pro Arena.

Mai mult, Adrian Mititelu îi înţelege şi pe fanii din Peluza Sud 97 care şi-au pierdut controlul şi au aruncat cu torţe pe teren, în timpul partidei. Mai mult, Mititelu îşi laudă propria echipă, în ciuda înfrângerii. „Ne-am ridicat cel puţin cu o linie deasupra adversarului. E o frustrare în rândul suporterilor când te umilesc în halul ăsta. Au 10 ani de când fierb, frustrarea este uriaşă. E un caz unic în lume, ce s-a întâmplat aici nu s-a întâmplat niciunde.

Pe noi şi cu VAR-ul ne execută, asta e frustrant pentru noi.

Arată foarte bine. Va arăta bine şi la mijlocul campionatului şi la final. Chiar dacă pierdeam şi mai clar noi ne-am propus un anumit target şi vrem să jucăm o echipă care joacă fotbal nu să jucăm la alibi”, a mai spus Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed