Marius Şumudică face dezvăluirea momentului! Când vor debuta noile vedete de la Rapid. Jucători de titlu în Giuleşti

Noile vedete a lui Marius Şumudică sunt foarte aproape de un debut la Rapid. Aron Boupendza și Clinton N’Jie nu sunt încă sută la sută apți fizic, însă nu mai durează mult până vor intra pe teren.

Aron Boupendza și Clinton N’Jie vor debuta în tricoul Rapidului la meciul cu Farul.

Marius Şumudică face dezvăluirea momentului!

Potrivit declarațiilor lui Marius Șumudică, cei doi jucători vor fi folosiți după pauza internațională dedicată echipelor naționale, însă, în această pauză, Rapid va efectua un amical cu Voluntari, iar Boupendza și N’Jie vor fi folosiți.

„Nu depinde de mine, dar cred că după întrerupere, la meciul cu Farul de acasă. Sunt doi jucători despre care cred că vor aduce plus valoare. L-ați văzut și Christensen.

Vom face și un meci amical când se întrerupe competiția, să aibă și ei minute. Am 26 de jucători la antrenament, joc maxim 10 contra 10. 6 sunt lăsați afară, e greu, mai strâmbă unul din nas.

Încerc să mă împart. Slavă Domnului că nu avem accidentați, cu excepția lui Hromada. Dar cei doi au nevoie de jocuri, de minute. Cred că vom juca un amical cu Voluntari, să prindă minute”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul, din Superliga.

Ce se va întâmpla cu Borisav Burmaz, atacantul fără gol

„Pe jucătorii care nu au avut reușite încerc să îi ajut. Eu sunt unul dintre ei, câștigăm împreună, pierdem împreună. E clar că pentru unii am diferite sensibilități, am o singură inimă, nu o pot împărți în 26.

Burmaz, chiar dacă nu a avut reușite, a ajutat echipa prin efortul pe care îl face. Ca atacant, când ești obsedat să marchezi, nu vei reuși. Trebuie să te eliberezi puțin., Sunt ferm convins că Burmaz poate da mai mult. E adevărat că atacanții noștri nu prea marchează”, a declarat Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed