Vedeta lui Zeljko Kopic, comportament suburban! L-a înjurat pe arbitru, apoi l-a atacat. Cuvinte dure după egalul cu FC Botoșani

Vedeta lui Zeljko Kopic a comis-o grav după meciul cu FC Botoșani. Fundașul câinilor l-a înjurat pe arbitrul Sorin Vădana, după care l-a atacat în timpul interviului. Care a fost cauza pentru care Raul Opruț a avut acest comportament suburban.

Dinamo a remizat la meciul din etapa 11 a Superligii, cu FC Botoșani, scor 2-2.

Vedeta lui Zeljko Kopic, comportament suburban!

Se pare că, în primă instanță, Raul Opruț l-a înjuat pe arbitrul central în timpul meciului, din cauză că l-a sancționat cu cartonaș galben.

În minutul 90+6, din cauza unui fault dur în jumătatea adversă, Opruț a primit al doilea galben, implicit cartonaș roșu, fapt care l-a enervat pe jucător, care se crede neîndreptățit.

„M-a deranjat pentru că am avut niște discuții cu el, iar el m-a așteptat și la primul fault mi-a dat galben. Iar la al doilea am alunecat, nu am vrut să îl lovesc, m-a dus din instinct. M-a așteptat. Am avut o discuție mai aprinsă cu arbitrul. Dar asta ar trebui să treacă, nu să mă aștepți și la primul fault să iau galben.

Am avut foarte mulți accidentați, e normal să mai vină și suspendări. Nu e plăcut, dar se întâmplă, sperăm să trecem cu brio peste această perioadă.

Noi nu vânăm adversarii, se mai întâmplă să luăm cartonașe galbene”, a declarat Raul Opruț la Prima Sport.

Din cauza roșului primit, Optruț va fi suspendat pentru partidele cu Farul Constanța. Dinamo nu se va baza nici pe Astrit Selmani, din cauza cumului de cartonașe galbene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed