Vestea momentului pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Bernadette Szocs şi-a aflat viitoarea adversară. Partiicipare la un turneu uriaş / Foto

Vestea momentului pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Bernadette Szocs şi-a aflat viitoarea adversară. Partiicipare la un turneu uriaş. De altfel, românia are mai mulţi reprezentanţi la această competiţie.

Cea mai frumoasă sportivă din România tocmai şi-a aflat adversara de la China Spmash 2024.

Vestea momentului pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Cea mai frumoasă sportivă din România are parte de o adversară dificilă în primul tur al competiţiei. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024. Sportiva noastră se va duela în primul tur cu Xiaona Shan. Dacă va trece de ocupanta locului 41 mondial, Szocs are parte de o altă adversară dificilă. S va bate cuînvingătoarea dintre Geman Zong şi o jucătoare venită din calificări.

Eliza Samara joacă în prima rundă cu Kuai Man. Dacă o va învinge pe chinezoaica de pe locul 93 mondial va evolua împotriva celei mai bună jucătoare a lumii. Asta dacă dacă Sun Yingsha va trece de Natalia Bajor.

Ovidiu Ionescu va debuta împotriva lui Mohamed El-Beiali. Dacă va accede în runda a doua, românul va juca cu învingătorul dintre Wong Chun Ting şi Tomozaku Harimoto. România mai are două reprezentante în calificările de la China Smash 2024, Andreea Dragoman şi Adina Diaconu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed