Jucătorul român a dat lovitura! A ajuns la Casa Albă. Imagini virale cu fosta vedetă a lui Gică Hagi / Foto

Jucătorul român a dat lovitura! A ajuns la Casa Albă. Imagini virale cu fosta vedetă a lui Gică Hagi. Fotbalistul a primit o disticţie după ce a câştigat un trofeu cu echipa la care activează.

Fosta vedeta a lui Gică Hagi a ajuns la Casa Albă. Este vorba despre Alex Mățan. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost prezent la Casa Albă, alături de colegii de la Columbus Crew.

Jucătorul român a dat lovitura!

Cei de la Columbus Crew au fost invitați la Casă Alba după ce au câștigat ediția din 2023 a MLS Cup. Elena, soția lui Alex Mățan, a publicat o fotografie cu fotbalistul la pupitrul de la Casă Albă.

”Un mic discurs”, a scris Elena Mățan pe fotografie, alături de un emoji cu o față amuzată. MLS Cup 2023 a fost primul trofeu cucerit de Alex Mățan la Columbus Crew. În acest an, fotbalistul crescut de Viitorul a câștigat cu echipa sa Cupa Ligii.

Pentru că a câștigat League Cup, Columbus Crew a jucat finala Campeones Cup, contra mexicanilor de la Club America. Echipa lui Alex Mățan a pierdut la loviturile de departajare, 4–5, iar românul a ratat o lovitură de la 11 metri. În actuala stagiune, Alex Mățan a bifat 33 de meciuri pentru Columbus Crew, a marcat un gol și a dat cinci pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed