Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit! Cuvinte dure după umilinţa de la Ploieşti: ‘Nu avem agresivitate’ + Cum a fost umilită Hermannstadt de către Petrolul

Marius Măldărășanu s-a dezlănţuit la finalul partidei în care echipa sa a fost umilită de adversari. Antrenorul sibienilor a declarat că din punct de vedere tactic, elevii săi nu au greșit cu nimic. Singura greșeală a constat în faptul că nu au reușit să oprească atacurile adversarilor.

Echipa pregătită de Marius Măldărășanu, a fost învinsă categoric de Petrolul Ploiești, scor 1-4, în cadrul etapei a 11-a din Superliga. La finalul partidei, tehnicianul sa arătat nemulțumit că sibienii nu au reușit să fragmenteze mai mult jocul pentru a opri atacurile celor de la Petrolul.

Marius Măldărășanu s-a dezlănțuit!

Hermannstadt a fost învinsă cu scorul de 1-4, pe terenul celor de la Petrolul Ploiești.
Golurile ”Lupilor Galbeni” au fost marcate de Ricardinho (minutul 6), Mihnea Rădulescu (minutele 11 și 26) și Gicu Grozav (minutul 63). De partea cealaltă, pentru sibieni a înscris Sergiu Buș (minutul 48).

În urma acestui rezultat, Hermannstadt ocupă poziția a 7-a, cu 13 puncte obținute după 11 runde. În acest moment, Petrolul a urcat temporar pe locul al doilea al Superligii, cu 18 puncte.

”Eram aproape sigur că putem marca. Le-am zis de când eram conduși cu 0-3 că trebuie să ne gândim la următorul meci. La 0-3 te gândești să pregătești jocul următor. Nu am fragmentat jocul, să luăm un galben. Suntem cea mai cuminte echipă. Nu avem o agresivitate și asta se vede.

Tactic nu au greșit cu nimic. Am mai marcat și noi din faze fixe, ne-am luat goluri din faze fixe. Mă uitam la ei și erau cu capetele plecate. Au făcut un meci bun. Felicit Petrolul. Eram într-o postură bună. Din păcate, luăm goluri. Vom vedea în meciurile viitoare.

Este un meci pe care trebuie să îl uităm. Trebuie să învățăm din înfrângeri. Am încredere în toți. Nu putem să îi băgăm pe toți. Cred în toți. Sergiu este un jucător care ne poate ajuta și ne va ajuta.

Încercăm să jucăm și mai multe sisteme să îi mulțumim pe toți. Nu ne putem plânge pentru că acesta este fotbalul.”, a spus Măldărășanu, potrivit digisport.ro.

În etapa următoare, duminică 6 octombrie, sibienii se vor duela acasă cu Sepsi OSK.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed