Tragedia momentului în sport! S-a stins din viaţă la doar 18 ani. Tânăra a avut parte de o moarte violentă

Tragedia momentului în sport! S-a stins din viaţă la doar 18 ani. Tânăra a avut parte de o moarte violentă. Este vorba despre una dintre cele mai talentate sportive care era în plutonul cicilist.

Tragedie uriaşă în lumea sportului. Tânară Muriel Furrer a decedat la doar 18 ani. Şi-a găsit sfârşitul în spital, unde a ajuns din cauza unei căzături de la mondiale.

Tragedia momentului în sport!

TTânăra a avut parte de o căzătură teribilă în timpul unei curse pe șosea, rezervată junioarelor. Concursurl a avut loc joi, în cadrul Campionatelor Mondiale din Zurich, Elveția. Sportiva a fost apoi transportată de urgență la spital, cu un elicopter. Diagnosticul primit a fost traumatism cranian grav.

Doctorii nu au reușit însă să o salveze pe Muriel Furrer, care s-a stins din viață la vârsta de doar 18 ani, în cursul zilei de vineri, la o zi de la cumplitul accident. Uniunea Ciclistă Internațională a publicat un comunicat prin care a confirmat tragica veste.

„Cu multă tristețe, Uniunea Ciclistă Internațională și Comitetul Organizatorilor de la UCI and Para-cycling Road World Championships din Zurich, Elveția, anunță că astăzi a fost primită tragica veste a morții tinerei cicliste din Elveția, Muriel Furrer.

Ca urmare a acestui deces, lumea ciclismului a pierdut o ciclistă care avea în față un viitor strălucit.

Ciclista de 18 ani a suferit o căzătură dură ieri, 26 septembrie, în timpul unei curse pe șosea de junioare și a suferit un traumatism serios. Mai apoi a fost transportată la spital în condiție critică”, conform as.com.

Murriel Furrer s-a stins la Spitalul Universitar din Zurich. Sursa citată mai spune că organizatorii competiției au anunțat faptul că familia acesteia își dorește să nu fie contactată într-un astfel de moment dureros.

Muriel Furrer a fost una dintre cele mai promițătoare cicliste din noua generație a Elveției. În acest an, a terminat pe locul al 2-lea în campionatul de juniori al țării, la probele de distanță lungă și contra timp.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed