Dan Petrescu s-a dezlănţuit! Ce i-a transmis lui Louis Munteanu. Atacantul tocmai a fost prins că a petrecut cu manele

Dan Petrescu a oferit o primă reacție după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea într-un club. Atacantul a fost surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică spre orele dimineții, că a petrecut cu manele.

Dan Petrescu a vorbit deschis despre escapada jucătorului său, Louis Munteanu. Acesta a fost surprins într-un club la ora cinci dimineața. Antrenorul clujenilor nu consideră că este o problemă gravă, atât timp cât lucrurile nu se vor mai repeta.

Dan Petrescu s-a dezlănțuit!

Petrescu nu a fost informat foarte bine despre situația lui Louis Munteanu, care a petrecut toată noaptea în club. Antrenorul CFR-ului a oferit totuși o reacție și a spus că nu crede că jucătorul este un copil problemă.
Totuşi, tehnicianul i-a transmis lui Munteanu că trebuie să aibă grijă de cariera sa şi că speră să nu aibă astfel de probleme pe viitor.

„Mi-a zis cineva ceva. Era sâmbătă, după meci, duminică erau liberi. Fiecare poate să se ducă unde vrea, când vrea. Bine, el trebuie să aibă grijă de cariera lui și de el. Nu e bine să apari nicăieri, dar nu cred că e un jucător problemă. N-am auzit așa ceva despre Munteanu și sper să n-avem probleme cu el.

El știe că presiunea e pe el. Când va juca prost, dacă va juca prost, imediat i se va reproșa ce a apărut. Nu știu ce a apărut, chiar n-am citit”, a spus Petrescu despre Louis Munteanu.

Neluţu Varga a fost deranjat de imaginile cu Louis Munteanu în club, dar a declarat nu are ce să îi facă în acest moment jucătorului său, deoarece se afla în timpul liber. Totuși a ținut să sublinieze că ţine foarte mult la disciplină. De asemenea, el i-a transmis şi un ultim avertisment fostului atacant de la Fiorentina.

„Noi nu avem ce să-i facem lui Louis Munteanu, pentru că jucătorul se afla în timpul lui liber. Nu pot să-i spun nimic. Şi eu ţin mult la disciplină, la fel ca Dan Petrescu.
Dacă a băut 50 de grame de ceva, atunci asta e… se afla în timpul lui liber. Sigur, nu mi-a căzut bine ca imagine a clubului. I-am transmis un ultim avertisment”, a declarat Neluţu Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed