Costel Gâlcă rupe tăcerea! Anunţul momentului despre vedeta celor de la CSU Craiova. Ce se întâmplă, de fapt, cu Alexandru Cicâldău

Costel Gâlcă a făcut anunţul momentului despre vedeta celor de la CSU Craiova. Tehnicianul a spus ce se întâmplă, de fapt, cu Alexandru Cicâldău, despre care consideră că nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. Jucătorul a fost adus în Bănie în această vară.

Antrenorul celor de la CSU Craiova a oferit declarații despre mijlocașul transferat în această vară. Costel Gâlcă a dezvăluit că se poate baza pe serviciile fotbalistului în partida de sâmbătă contra celor de la Unirea Slobozia.

Costel Gâlcă rupe tăcerea!

Tehnicianul oltenilor a transmis că Alexandru Cicâldău are şanse să prindă câteva minute pe teren în duelul cu Unirea Slobozia. Antrenorul de la CSU Craiova a dezvăluit că internaţionalul român nu este pus încă la punct cu pregătirea fizică.
De asemenea, Gâlcă a vorbit și despre Vladimir Screciu, care nu este refăcut complet după accidentarea suferită, deşi a evoluat în duelul cu U Cluj.

„O să intre puțin săptămâna aceasta, o să mă uit la Cicâldău. Să vedem cum este, dacă poate să intre în lot. Echipa nu este la același nivel fizic, o să mai avem de așteptat cu unii. Screciu a intrat la Cluj, dar știm că nu este încă la 100%”, a declarat Gâlcă, la conferinţa de presă.
Antrenorul oltenilor se aşteaptă ca duelul din următoarea etapă să fie unul extrem de dificil.

„Va fi un meci destul de dificil, Slobozia este o echipă agresivă, care caută spațiile în spatele liniei adverse și ajunge destul de repede la finalizare. Important pentru noi este să stăm compacți, să avem o poziționare bună pe construcție și să putem găsi spații.

Și eu avem multe așteptări de la ultimele meciuri, mi-aș fi dorit să scoatem mai multe puncte. Am avut fluctuații în joc, în ultimul meci de la Cluj m-am așteptat ca echipa să arate altfel. Să aibă mai multă atitudine în prima repriză, dar am fost o echipă destul de largă”, a mai spus Gâlcă.

CSU Craiova ocupă poziția a patra în Superliga, cu 16 puncte, la egalitate cu rivala Dinamo. Oltenii se vor duela cu Unirea Slobozia, luni, de la ora 21:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed