Gigi Becali a dat lovitura! Suma uriaşă câştigată în timp record. Latifundiarul din Pipera a dat cărţile pe faţă

Gigi Becali a dat lovitura! Suma uriaşă câştigată în timp record. Latifundiarul din Pipera a dat cărţile pe faţă. Victoria din grupa de Europa League, contra celor de la RFS, valorează dublu pentru campioană.

FCSB i-a produs o mare bucurie lui Gigi Becali. Campioana a avut un început perfect în grupele Europa League, 4-1 cu RFS.

Gigi Becali a dat lovitura!

Echipa condusă de Elias Charalambous și Mihai Pintili a câștigat la scor, 4-1 contra letonilor de la RFS. Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre banii pe care îi va încasa din meciurile europene.

„Eu când fac socoteala, eu fac socoteala la bani. Că dacă nu fac socoteala la bani, nu pot să arăt nici performanță. Că de exemplu, uite. A făcut Dumnezeu, am căzut Craiova, Dinamo. Păi eu din cupă pot să iau 4 – 500.000. Luăm 600.000 cu Dinamo, 300.000 mai trebuie să îi iei. Am căzut cu Craiova și cu Dinamo acasă.

Cu Craiova acasă mai facem încă 400 – 500.000. Dacă e stadionul plin, luam 500.000 din bilete, în cupă. Asta înseamnă. Acuma, eu de ce fac socoteala la bani? Pentru că ieri, de exemplu, mi se pare, se înmulțește 900.000, iar dacă noi acum s-ar fi terminat Europa League, noi vom lua 900.000 înmulțit cu 35. Adică am lua vreo 30 și ceva de milioane”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Latifundiarul din Pipera susține că FCSB-ul a încasat de pe meciul de aseară, un milion de euro. „Noi am luat pe victorie, dar noi am luat aproape un milion. Îți spun de ce. Pentru că alea 3 puncte îți dau un clasament. Și mai iei încă 900.000 de clasament, cum ar veni. Cu fiecare loc clasat, 900.000 de mii în plus. Să nu zicem că 9, că nu știm dacă influențează un loc alea 3 puncte. Dar o jumătate de loc, adica 3 – 400.000 influențează, eu am luat un milion aproape ieri. Mă refer la marketul ăla. Se ia după un loc clasat”, a mai spus şeful campioanei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed