Gigi Becali l-a trecut pe linie moartă! Jucătorul care nu mai are nicio şansă la FCSB. Mesaj pentru Elias Charalambous

Gigi Becali l-a trecut pe linie moartă pe unul dintre jucătorii echipei sale. Momentan, fotbalistul nu mai are nicio şansă la FCSB, dar nu se pune problema despărțirii de acesta. Tehnicianul roș-albaștrilor, Elias Charalambous a primit un mesaj.

A doua zi după ce FCSB a învins-o pe RFS, scor 4-1, în Europa League, Gigi Becali a tras concluziile. Patronul echipei i-a lăudat pe unii dintre jucători și a anunțat ce se va întâmpla cu un fotbalist. Luis Phelipe nu are loc în acest moment în primul 11.

Gigi Becali a dat verdictul!

Patronul campioanei României i-a lăudat pe Darius Olaru, Daniel Bîrligea și Ștefan Târnovanu, a vorbit despre prestața lui Vlad Chiricheș. Omul de afaceri a anunțat și ce se va întâmpla cu un fotbalist care nu a jucat contra letonilor și care a jucat în total 328 de minute în acest sezon.

Este vorba despre Luis Phelipe, brazilianul achiziționat în ianuarie de la Poli Iași, pentru 200 de mii de euro. Becali a transmis că, în acest moment, fotbalistul nu are loc în echipa roș-albastră, însă trebuie să-și aștepte șansa.

”Îmi pare rău de Luis Phelipe, care e jucător talentat, dar nu are loc. N-are unde, în locul lui Miculescu, lui Ștefănescu? Bine, o să intre și el la un moment dat”, a spus Becali, potrivit Fanatik.

În vara acestui an, Gloria Buzău s-a interesat de serviciile lui  Phelipe. Finanțatorul FCSB-ului nici nu a vrut să audă de o despărțire de atacantul sud-american.
Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Luis Phelipe este de 500 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed