Costel Gâlcă a dat explicații! Ce se întâmplă cu jucătorii de la CSU Craiova. Anunţ clar înaintea meciului cu Slobozia

Costel Gâlcă a explicat ce se întâmplă cu jucătorii săi înaintea meciului cu Unirea Slobozia. Antrenorul a recunoscut că deocamdată nu este mulțumit de randamentul unor fotbaliști.

CSU Craiova o întâlnește pe Unirea Slobozia, luni 30 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 11-a din SuperLigă. În acest moment, oltenii sunt pe locul 4, cu 16 puncte.

Costel Gâlcă a dat explicații. Ce se întâmplă cu jucătorii de la CSU Craiova

Costel Gâlcă speră ca echipa sa să câștige cele trei puncte. Antrenorul recunoaște că nu toți jucătorii săi și-au atins forma maximă.

În meciul precedent, oltenii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu liderul U Cluj.

„Eu mă gândesc la victorie, mă gândesc la un meci bun, în care să avem o prestaţie destul de solidă. Pentru că pe mine asta mă interesează în primul şi în primul rând, să nu primim gol. Sigur că este presiune şi tot timpul va fi presiune. Dacă vrei să fii campion şi să te baţi la primele locuri, trebuie să câştigi tot timpul.

Unirea Slobozia e o echipă cu intensitate bună, o echipă bătăioasă, care ajunge foarte repede în careul advers, deci trebuie să stăm foarte bine în teren, să avem un echilibru defensiv. Apoi, pe faza ofensivă, trebuie să avem o poziţionare bună şi o circulaţie a balonului, foarte rapidă.

Şi, cu siguranţă o să ne creăm ocazii de gol şi o să înscriem.

Nu toţi jucătorii sunt la acelaşi nivel fizic, nu suntem atât de omogeni. Plus accidentările pe care le-am avut, unii jucători au venit după accidentări, şi este normal pe undeva să nu mai avem acea constanţă în joc.

Noi trebuie să demonstrăm în fiecare meci prin rezultate şi prin joc în primul rând. Pentru că în urma jocului vin şi rezultatele pozitive. Trebuie să avem constanţă în joc şi în rezultate”, a declarat Costel Gâlcă, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed