Radu Drăgușin a dezamăgit pe toată lumea! Record nedorit pentru tricolor. E intrat în istoria celor de la Spurs

Radu Drăgușin a fost eliminat în minutul opt al partidei Tottenham – Qarabag, scor final 3-0, din faza grupelor UEFA Europa League! Internaționalul român a văzut direct cartonașul roșu, după ce a faultat din postura de ultim apărător.

Drăgușin a decurs la acest gest surprinzător, după ce a fost deposedat și depășit în viteză de Juninho.

Radu Drăgușin a dezamăgit pe toată lumea!

Deși eliminarea fundașului român i-a lăsat descoperiți pe englezii de la Tottenham, elevii lui Ange Postecoglou s-au impus detașat în faza ligii.

Ange Postecoglou, antrenorul românului, a vorbit despre faza controversată, la finalul duelului.

„Nu i-am transmis nimic în mod special. Ce s-a întâmplat la acea fază a fost doar o consecință a startului nostru greoi de meci. Nu am avut deloc un start bun. Am fost pasivi. Iar jocul nostru nu a mers. Nu știu dacă a fost din cauza faptului că meciul a început mai târziu decât trebuie. Dar asta nu e o scuză.

Practic, ne-am împușcat singuri în picior, iar Radu și Lucas au fost cei care au plătit prețul pentru asta. Dar, ca echipă nu am început jocul așa cum trebuia și așa cum aveam nevoie, pentru a ne face meciul ușor. Reacția după acea fază a fost minunată, absolut, dar sunt dezamăgit că a trebuit să trecem prin asta!”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit Football London.

Conform Talk Sport, Radu Drăgușin a bifat două premiere în istoria lui Tottenham: a devenit primul jucător care a fost eliminat la debutul într-o competiție europeană majoră, înregistrând, de asemenea, cea mai rapidă eliminare din istoria clubului, într-un meci oficial din cupele europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed