Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Ordinul dat la pauza meciului. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Ordinul dat la pauza meciului. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Latifundiarul din Pipera nu s-a mai abţinut şi a vorbit despre dialogul pe care l-a avut la pauza meciului cu RFS.

Gigi Becali a ordonat introducerea lui Florin Tănase în locul lui David Miculescu. Elias Charalambous s-a supus imediat.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Schimbarea dictată lui Elias Charalambous a avut efect. Tănase a pasat foarte bine pentru primul gol al lui Darius Olaru, din minutul 58. “Tănase e calitate. Eu la pauză i-am spus lui MM Stoica: «Iese David Miculescu şi intră Tănase. Ştii de ce? Pentru că trebuie să marcăm goluri, nu gol. Mihai, e o pâine de mâncat, clasamentul e şi pe goluri. Hai să marcăm. Faceţi aşa!»

Ca să marchezi goluri, jucătorii de luptă, cum e David Miculescu, o să joace cu PAOK. Jucătorii cu talent, când joci cu echipe mai slabe. Dacă joci cu echipe puternice, trebuie să fie război.

Tănase începe acum. O să fie o simbioză. O să vedeţi Tănase – Bîrligea. Eu zic că am făcut o echipă extraordinară. Dacă mă întrebi pe ce post aş mai vrea un jucător, nu aş putea să zic.

I-am prelungit contractul lui Panţîru pe doi ani. La Lixandru contractul e ca şi mărit. Şi lui Creţu i-am mărit. El o să joace acum, cu Sepsi. Pe el l-am ţinut că jucase tot meciul.

O să alternăm. De exemplu, Tănase. A jucat o repriză şi va mai juca o repriză. Olaru e singurul care joacă din trei în trei zile. El a zis că se simte mai bine să joace din trei în trei zile”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

FCSB s-a impus, categoric, 4-1 cu RFS. Pentru campioană urmează un meci mult mai greu în etapa a doua din Europa League. Este vorba despre meciul cu echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. Disputa va avea loc în Grecia, joia viitoare, de la ora 22.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed