Decizie radicală a lui Gigi Becali! Ce se va întâmpla cu Ştefan Târnovanu. Anunţul făcut după victoria din Europa League

Gigi Becali este în culmea bucuriei după ce FCSB a câștigat meciul cu RFS, scor 4-1, din prima etapă a Europa League.

Dacă în ulima perioadă l-a tot criticat pe Ştefan Târnovanu, acum șeful campioanei s-a răzgândit. Omul de afaceri a anunțat cum îl va recompensa pe portar.

Decizie radicală a lui Gigi Becali. Cum îl recompensează pe Ştefan Târnovanu

FCSB este pe locul doi în clasamentul Europa League, fiind depășită doar de Ajax.

Gigi Becali a remarcat mai mulți jucători după meciul cu RFS, printre aceștia fiind și Ştefan Târnovanu. După ce l-a lăudat pe portar pentru prestația sa, patronul echipei a anunțat că îi mărește salariul și că îi va cumpăra un apartament.

„Neavând teamă de minge, evident câștigi jocul. În fiecare fază era pericol de gol. Când recuperam mingea, pasam rapid, ne-am arătat la joc. Fiecare jucător a venit să ia mingea.

Trebuie să știi să joci de frică. Târnovanu, pentru ce a apărat acum, îi bag și contractul mărit. Îi mărisem deja contractul, dar nu l-am înregistrat. A venit la mine și i-am zis «Du-te, bă, de aici!»,. Dar acum îi înregistrez și noul contractul și îi iau și apartament”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Bîrligea și Olaru au fost și ei lăudați.

„Nu poți să remarci un singur jucător, nu e drept, dar pe Bîrligea trebuie să-l remarci. Pe Darius Olaru n-are rost să-l remarci, el se remarcă la fiecare meci. Pe Bîrligea poți să-l remarci, pentru că s-a bătut, contează să spargi gheața, să deblochezi meciul. El a insistat acolo, a marcat primul gol, a avut curaj.

Bîrligea avea presiune pentru că știa, a auzit declarațiile mele. Și Florin Tănase a demonstrat calitate. La pauză i-am zis lui Mihai (n.r. MM Stoica) «Iese David Miculescu, intră Tănase. Bă, Mihai, știi de ce? Trebuie să marcăm goluri, nu doar un gol. E o pâine de mâncat, clasamentul e pe goluri, hai să marcăm!»”, a mai spus șeful campioanei pentru Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed