S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! Care va fi soarta celor de la FCSB dacă intră în Parlament. Totul a devenit public

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! Care va fi soarta celor de la FCSB dacă intră în Parlament. Totul a devenit public. Latifundiarul din Pipera s-a decis să revină în politică şi are şanse de a intra în Camera Deputaţilor.

Gigi Becali a spus că vrea să renunţe la FCSB dacă intră în Parlament. Oamenii de fotbal nu cred în planul şefului campioanei.

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali!

Gigi Becali spune că este pregătit să renunțe la FCSB în cazul în care va intra în Parlament. Acest lucru a provocat reacții fabuloase. Dănuţ Lupu nu crede în promisiunea latifundiarului din Pipera. Este covins că acesta o poate conduce pe FCSB şi din Parlament.

“Va conduce echipa așa cum o conduce și acum. Cine e președinte la FCSB? Gigi Becali. La telefon poți să răspunzi de oriunde, chiar și din camera deputaților. Îl vezi pe Gigi să stea toată ziua la Parlament?

A zis că pune camere și intră de pe telefon și spune tika-taka. Gigi a băgat cei mai mulți bani din fotbalul românesc și a și câștigat cei mai mulți. A ținut și multe echipe în viață. Pe Farul, Botoșani, Chiajna altele”, a spus Dănuț Lupu, conform fanatik.ro.

În urmă cu câteva zile, Becali şi-a dezvăluit planul de a ieşi din fotbal. “Le dau pe toate la copii, FCSB și toate averile le dau copiilor. Fetele și ginerele se vor ocupa, dar de echipă s-ar putea să mă ocup tot eu, dar nu mai am atâta timp.

Se ocupa familia de afaceri, gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agațe cu ceva. Cum să îmi faci dosar penal, nu mai am nimic, le-am dat”, a mărturisit Gigi Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed