Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri despre Constantin Budescu. Ce l-a şocat la Magician

Sorin Cârţu a recunoscut că a fost mereu uimit de tehnicitatea fotbalistului în vârstă de 35 de ani care acum joacă la Gloria Buzău.

Cârțu a dezvăluit că în perioada în care o antrena pe FC Argeș și-a dorit ca Budescu să facă parte din lotul său. 

Sorin Cârţu, dezvăluiri incredibile despre Constantin Budescu

Constantin Budescu a atras mereu atenția prin calitățile sale. Totuși nu s-a ridicat la nivelul la caree mulți se așteptau. Sorin Cârțu a recunoscut că a fost impresionat de golul marcat de acesta în FC Botoșani – Gloria Buzău 3-3.  

De asemenea, fostul oficial al oltenilor a vorbit și despre un moment care i-ar fi putut schimba cariera fostului jucător de la Astra Giurgiu sau Petrolul Ploiești.

 “Sunt supărat pe el. A făcut acea fază și în loc să dribleze și portarul, el a tras la poartă. Asta vrea și portarul să faci când iese spre tine ți îți micșorează unghiul. Tu ai un avantaj, dar dacă tragi la poartă au un dezavantaj față de el. Păcat de copilul ăsta că nu a dat mai mult pentru fotbalul românesc. Nu o să uit golul pe care l-a dat cu Craiova. Atunci când avea el vreo 16-17 ani eram pe la FC Argeș.

Apăruseră el, Mățel, jucau prin divizia B. Mi l-am dorit atunci. Îl pusesem pe listă să încercăm să îl achiziționăm. Se vedea de atunci că are calitate. Mi-au plăcut tehnicitatea și mișcările lui. Nu l-ar fi lăsat Petrolul, iar FC Argeș atunci nu era o echipă atât de potentă, cât să spargă banca pentru el. Avea calitate”, a spus Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Constantin Budescu a ajuns la Buzău în această vară, liber de contract după ce și-a încheiat colaborarea cu Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed