Apel disperat către Marcel Ciolacu! Ce este obligat să facă premierul. S-a aflat adevărul despre drama lui Helmut Duckadam

Apel disperat către Marcel Ciolacu! Ce este obligat să facă premierul. S-a aflat adevărul despre drama lui Helmut Duckadam. Eroul de la Sevilla încasează o pensie de mizerie de la statul român.

Fostul şef LPF, Dumitru Dragomir, face apel către Marcel Ciolacu. Nu i se pare normal ca Helmut Duckadam să primească doar 1800 de lei lunar.

Apel disperat către Marcel Ciolacu!

Dumitru Dragomir este extrem de supărat din cauza pensiei foarte mici încasate de către Helmut Duckadam. I-a cerut premierului Marcel Ciolacu să facă ceva în această privință. De numele fostului portar se leagă cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc.

„Nu toți reușesc. Poți să ai multă minte. Am văzut multimilionari care acum mor de foame. Nu și-au dat salarii mari. Și au ajuns la bătrânețe să nu aibă o pensie ca lumea.

Au intrat în colaps cu societățile. Ia să fi luat un salariu de 20.000 de dolari la o firmă care mergea și să plătești la stat 7-8 mii de dolari. Cum am plătit eu 10 ani 6500 de euro pe lună.

La bătrânețe, pensia nu ți-o ia nimeni. Eu nu pensia specială o am mare. Am unde am contribuit eu. Și Dinu bănuiesc că are pensie bună. Duckadam? Băi, lui Duckadam să nu îi dai 10.000 de lei?”, a tunat Dragomir, conform fanatik.ro.

Fostul şef LPF nu s-a oprit aici. „Ăsta a apărat în finala Cupei Campionilor Europeni. Să dea Dumnezeu să mai auzim că joacă o finală de Champions League. Trebuia statuie la Arad, statuie în București! Și toți care au luat Cupa, rentă viageră, cel mai puțin 100 de milioane cel mai mult 250 de milioane.

Să iei Cupa Campionilor Europeni e mai important de 100 de ori decât orice titlu. Te lupți împotriva miliardarilor. Nu te atingi de grupe. Noi jucăm în a 2-a și a 3-a grupă valorică. Să ajungi acolo? Doamne Dumnezeule”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed