Dumitru Dragomir detonează bomba! Cine se bate la titlu în Superliga. Anunţ despre echipa lui Costel Gâlcă

Dumitru Dragomir detonează bomba! S-a aflat cine se bate la titlu în Superliga. Anunţ despre echipa lui Costel Gâlcă. Fostul şef LPF este încântat de liderul surpriză, U Cluj, dar şi de Oţelul lui Dorinel Munteanu.

Dumitru Dragomir nu i-a uitat nici pe cei de la CSU Craiova. Îi place formaţia lui Costel Gâlcă.

Dumitru Dragomir detonează bomba!

Deşi spune că va fi lung campionatul, Dumitru Dragomir pariază pe cele trei echipe. A dat verdictul după doar zece etape. Momentan, U Cluj are 22 de puncte, cu 5 peste ocupanta locului secund, Oţelul.

Dumitru Dragomir i-a urmărit atent pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău și crede că aceștia ar putea face surpriza în acest sezon. ”Craiova a venit pe turnantă în repriza a doua și putea să-i bată pe U Cluj. În prima repriză, U Cluj trebuie să le dea vreo 2-3. Dar după pauză Craiova a intrat bine în meci. Nu știu dacă rezistă bătrânii de la U Cluj, dar dacă rezistă pot ieși campioni.

E lung drumul, dar e greu să piardă. Pasează de te apucă amețeala, iar Sabău e unul dintre cei mai tari antrenori din țara asta. Și el, și ăla de la Galați (n.r. – Dorinel Munteanu), tari de tot”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

În această etapă, Universitatea Cluj se va deplasa la Iași pentru meciul cu Politehnica, echipa preluată recent de Emil Săndoi. Pe lângă echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, și Oțelul Galați este neînvinsă în acest sezon de Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed