Vlad Chiricheș nu se dezminte! Ce a făcut imediat după meci. Imaginile pe care Gigi Becali trebuie să le vadă

La mai bine de 20 de minute după ce s-a încheiat partida dintre FCSB și RFS, 4-1, în cadrul debutului roș-albaștrilor în grupele UEFA Europa League, Vlad Chiricheș dădea ture de teren! Fundașul a fost integralist joi seară.

Chiricheș a oferit o pasă decisivă la golul de 2-1, marcat de către Marius Ștefănescu.

Vlad Chiricheș nu se dezminte!

Stoperul fusese uitat pe banca de rezerve în ultima lună, în cadrul celor mai recente etape din competiția internă. Chiar dacă accidentările și problemele musculare i-au dat bătăi de cap în ultimul an, Chiricheș nu se dezminte și face tot posibilul să își păstreze forma fizică.

După fluierul de final al duelului FCSB-RFS, Chiricheș a rămas pe Arena Națională și a dat ture de teren, în alergare ușoară, mai bine de 20 de minute.

Singura sa pauză a fost luată în momentul în care prezența sa a fost solicitată la flash-interviu.

„A fost un moment greu. Chiar dacă am experiență și sunt un jucător cu ani buni în spate. E clar că a fost o perioadă grea.

Sper să fie un exemplu pentru jucătorii tineri. Să vadă că și atunci când ești cu moralul jos, dacă ai încredere în capacitățile tale, în tot ce faci tu la antrenamente, este posibil să urci foarte repede. În fotbal, totul este la o aruncătură de băț. Se poate schimba totul de la o zi la alta.

Jucătorii, staff-ul au fost toți alături de mine. E clar că asta mi-a dat putere, m-a făcut să trag și mai tare la antrenamente, să mă pregătesc bine și să-mi aștept rândul!”, a spus, conform digisport.ro, fundașul central.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed