Vedeta lui Dan Petrescu, în vizorul rivalilor! Anunţ clar al lui Ciprian Marica. Ce a spus despre escapada cu manele a jucătorului

Vedeta lui Dan Petrescu se află în vizorul rivalilor, după escapada cu manele din weekend. Fostul internațional, Ciprian Marica a vorbit și el despre abaterea fotbalistului de la CFR Cluj. Acesta nu consideră că este un lucru foarte grav.

Louis Munteanu, jucătorul lui Dan Petrescu, a fost surprins într-un club în cursul nopții de sâmbătă. Fotbalistul a petrecut acolo până la ora 05:00 dimineața. Nimeni nu îl poate acuza pentru că se afla în timpul său liber.

Vedeta lui Dan Petrescu, în vizorul rivalilor!

După ce mai multă lume din fotbalul românesc a vorbit despre escapada atacantului de la CFR Cluj, Ciprian Marica și-a spus și el părerea.
Fostul fotbalist nu vede o problemă în ceea ce a făcut Louis Munteanu. Mai mult, Marica a ținut să-l laude pe fotbalistul adus recent în Gruia, pentru calitățile pe care le arată în teren.

”(n.r. Este de condamnat Louis Munteanu?) Eu cred că lucrurile astea se întâmplau pe vremea mea, dar și înaintea mea. Sunt lucruri care nu se întâmplă în Vest (n.r. să fie acordată multă atenție ieșirilor jucătorilor). Fiecare e responsabil de ceea ce face, Louis Munteanu are evoluții excelente și demonstrează că este unul dintre cei mai buni. Nu înțeleg de ce ne-am uita la ceea ce face el în afara terenului.

Regulamentul de ordine interioară se rezumă la ce faci în timpul activității tale la club. Îți limitează să schiezi, să aduci un prejudiciu de imagine clubului. Însă viața ta privată… a ieșit omul să se răcorească, nu văd nimic rău în asta. Mi se pare că e o meteahnă românească prin a căuta ceva. Nu a făcut nimic rău băiatul, ce ne interesează ce face el în afara terenului?”, a spus Marica, conform digisport.ro.

Ioan Varga, ultimul avertisment!

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a anunțat că jucătorul se afla în timpul său liber. Astfel nu îl poate penaliza în vreun fel.

Totuși, patronul ardelenilor a recunoscut că e deranjat doar de faptul că Louis Munteanu a fost filmat în club, cu un pahar în mână. Este ultimul avertisment pentru atacant.

”Noi nu avem ce să-i facem lui Louis Munteanu, pentru că jucătorul se afla în timpul lui liber. Nu pot să-i spun nimic. Şi eu ţin mult la disciplină, la fel ca Dan Petrescu.

Dacă a băut 50 de grame de ceva, atunci asta e… se afla în timpul lui liber. Sigur, nu mi-a căzut bine ca imagine a clubului. I-am transmis un ultim avertisment”, a declarat Ioan Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed