Cutremur în Superliga! Dezvăluiri incredibile ale lui Adrian Mititelu. Ce a putut să facă arbitrul Istvan Kovacs

Cutremur în Superliga! Ies la iveală dezvăluiri absolut incredibile ale patronului Craiovei, Adrian Mititelu, după derby-ul oraşului. Arbitrul Istvan Kovacs a comis-o grav la acest meci, iar acum Mititelu dă cărţile pe faţă.

Adrian Mititelu vine cu amănunte incredibile după FCU Craiova – CSU Craiova 1-2. Arbitrul Istvan Kovacs ar fi ignorat VAR-ul la al doilea penalty dictat duminică seara în Bănie.

Dezvăluiri incredibile ale lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu cutremură fotbalul românsesc. Patronul Ştiinţei l-a dat de gol pe arbitrul Istvan Kovacs care a făcut o greşeală uriaşă duminică seara. Adrian Mititelu spune că arbitrului i s-ar fi comunicat faptul că Yassine Bahassa nu a atins mingea cu mâna la faza la care centralul a ales să acorde penalty.

Adrian Mititelu l-a acuzat pe Istvan Kovacs de viciere de rezultat în urma acelei faze, care le-a oferit un avantaj semnificativ elevilor lui Laszlo Balint, chiar înaintea pauzei. „VICIERE DE REZULTAT! Lucrurile se complica! Detin informatia ca arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul ca Bahasa NU A LOVIT mingea cu mana, prin urmare NU A FOST PENALTY! Desi a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a postat Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

Şi fiul patronului de la FCU Craiova, Adrian Mititelu Jr, s-a dezlănţuit la adresa centralului după ce trupa lui Marius Croitoru a pierdut meciul cu cealaltă echipă din oraş. „Nu ați văzut ce s-a întâmplat? Nu că pare, i-a atins direct capul! Marele arbitru de Mondiale, Istvan Kovacs, a dat un penalty inexistent. A dat un penalty care nu a fost. L-a lovit mingea direct în cap pe Bahassa. Pot trimite o mie de reluări.

E incredibil că și cu VAR avem acești arbitri români care vor să pară interesanți și să spună că au văzut ei faza foarte bine, fără să aibă nevoie de VAR. A picat tot derby-ul. În a doua repriză, Papp îi sare cu cotul în gură lui Compagno și dă galben.

E incredibil, o să dau la toate ziarele din Europa să-l vadă acest arbitru. Ne-a omorât meciul! M-a furat pe față Istvan Kovacs.

După ce ești condus cu 2-0 la pauză, două penalty-uri în două minute, normal că îți taie tot elanul. Ceea ce se vede pe VAR, nu se vede și pe reluările de la televizor. Probabil că i-a atins părul de pe mână. O fază de doi lei, cu o lovitură liberă de la 40 de metri distanță, dă el penalty fără să vadă VAR-ul. Cum să nu cred eu că e ceva dubios la mijloc? Oficialii mei urlă în gura mare de pe bancă ’uită-te la fază la VAR, băi omule’. Și nu se uită. Normal că îți taie picioarele”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed