Atac devastator la adresa lui Ianis Hagi! Scoţienii l-au distrus pe tricolor. Cuvinte dure la adresa acestuia

Ianis Hagi a fost făcut praf de către presa din Scoția! Jurnaliștii sunt de părere că situația internaționalului român este una cât se poate de critică. Pare că nu are șanse să izbutească la Rangers.

Philippe Clement l-a trimis pe mijlocaș la Rangers B. În cadrul ultimei etape disputate de către cea de-a doua echipă a scoțienilor, Ianis Hagi a fost decisiv. A marcat două goluri şi a oferit şi un assist.

Atac devastator la adresa lui Ianis Hagi!

Ianis i-a oferit o pasă fabuloasă lui Findlay Curtis, la golul acestuia de 1-0.

A fost absolut groaznic în Spania, forma lui acolo a fost abisală. A jucat într-un campionat bun și s-a prăbușit și a ars, iar singurele oferte vara asta au fost două din țara lui, ambele cu 50% din salariul lui de la Rangers.

Cifrele lui? Nici măcar la nivelul lui Ryan Kent, mult inferioare de fapt, iar Kent, când a fost într-o poziție similară, a fost criticat de fani că nu e suficient de bun. Și, totuși, Hagi pare să fie răspunsul acelorași fani?

Hagi ar trebui să renegocieze termenii contractului și să accepte fie o scădere de salariu, fie să renunțe la creștere. E clar ca lumina zilei că nu vrea să accepte nicio variantă. Iar asta înseamnă că, indiferent de ce spun fanii lui Rangers, situația lui Hagi e într-un impas fără ieșire”, au scris, conform ibroxnoise.co.uk, jurnaliştii scoţieni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed