Cu cine atacă Elias Charalambous în Europa League. Surprize mari la FCSB. Cum arată primul 11 al campioanei

Cu cine atacă Elias Charalambous în Europa League. Surprize mari la FCSB. S-a aflat cum arată primul 11 al campioanei. FCSB debutează în această seară în grupa de Europa League, contra celor de la RFS.

Elias Charalambous pregăteşte mai multe surprize în primul 11. Va lipsi din echipă Adrian Şut.

Cu cine atacă Elias Charalambous în Europa League.

FCSB începe diseară aventura în noua ediție a UEFA Europa League, contra celor de la Riga Footbal Club, din Letonia, de la 22:00. Elias Charalambous pregăteşte mai multe surprize în echipa de start.

Campioana speră să înceapă cu dreptul în seria celor opt partide europene. FCSB porneşte ca favorită, dar va avea şi o susţinere importantă. Sunt anunţaţi peste 30 de mii suporteri.

Gigi Becali a spus că FCSB va trata cu toată seriozitatea această competiție. Au fost aleși cei mai în formă fotbaliști ai momentului. Mihai Popescu a fost ales pentru postul de fundaș dreapta.

Cum Ngezana este accidentat și va reveni cel mai probabil tocmai la derby-ul cu Dinamo, în centrul defensivei se va afla acum Vlad Chiricheș, alături de Dawa, în timp ce flancul stâng este al lui Radunovic, conform digisport.ro.

Surpriză poate fi numită și titularizarea lui Edjouma, în locul lui Șut, mai spune sursa citată.În schimb, în ofensivă nu par a fi surprize. Olaru, încadrat de Băluță și Miculescu vor avea sarcina de a-l servi cu pase decisive pe Bîrligea sau.

Cum ar putea arăta FCSB cu RFS: Târnovanu – Mihai Popescu, Chiricheș, Dawa, Radunovic – Edjouma, Lixandru – Băluță, Olaru, Miculescu – Bîrligea

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed