Femeia celebră din România care nu îl vrea pe Gigi Becali! Dezvăluiri incredibile despre latifundiarul din Pipera. Mesajul a devenit viral / Foto

Femeia celebră din România care nu îl vrea pe Gigi Becali! Dezvăluiri incredibile despre latifundiarul din Pipera. Mesajul a devenit viral. Tânăra care face senzaţie în industria fimelor a avut o reacţie fabuloasă la adresa şefului de la FCSB.

Cunoscut pentru credinţa sa, Gigi Becali nu este pe placul tinerei generaţii. Cel puţin a celor care evoluează în industria filmelor pentru adulţi.

Femeia celebră din România care nu îl vrea pe Gigi Becali!

O actriţă celebră din această industrie a avut o reacţie virală la adresa şefului de la FCSB. Când a fost întrebată despre latifundiarul din Pipera aceasta nu a stat pe gânduri. Este vorba despre Miruna Milu. Tânăra este cunoscută mai ales pentru aliasul ei, „Ema Karter”.

Aceasta a spus din start că nici nu se gândeşte să petreacă o noapte cu Gigi Becali. Mai mult, femeia a dezvăluit că patronul de la FCSB „ar omorâ-o” dacă s-ar întâlni, conform podcastului În persoana. Asta având în vedere că acesta este un om extrem de credincios şi exigent când vine vorba de femei.

„Deci la „kill”, pentru faza aia! Pe Gigi Becali l-aș fi pus la „kill” (n.r. – râde), pentru că mă omoară el cu ce fac. (n.r. – Ai duce o viață bună cu el, dar și tristă, dacă v-ați căsători) Da!„, a spus Ema Karter într-un podcast.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed