Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Zeljko Kopic! Ce probleme are antrenorul lui Dinamo. Anunţ despre jucărori înaintea meciului

Zeljko Kopic a dezvăluit problemele din lotul lui Dinamo. Tehnicianul câinilor se teme de echipa lui Liviu Ciobotariu, însă este conștient de abilitățile pe acre echipa lui le-a dezvoltat în ultima perioadă.

Dinamo primește vizita celor de la Botoșani, vineri, 27 septembrie. Meciul din etapa cu numărul 11 se va juca pe Arcul de Triumf, de la orele 21:30.

Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Zeljko Kopic!

În cursul zilei de joi, Zeljko Kopic a susținut conferința de presă premergătoare meciului, unde a dezvăluit că Dinamo nu va dispune de 4 jucători importanți. Însă, nu este loc de panică pentru că lotul de care dispune va face tot posibilul ca cele trei puncte să rămână acasă.

„Homawoo nu e gata, Bordușanu nu e gata, Hakim (n.r. – Abdallah) nu e gata, Florescu nu e gata, de restul vom vedea mâine.

Am muncit foarte bine în ultima perioadă. Energia grupului este foarte bună. Întâlnim o echipă cu calitate. Domnul Ciobotariu lucrează foarte bine acolo, este un antrenor cu multă experienţă în campionatul românesc şi are jucători de calitate. Am văzut că etapa trecută a făcut un meci foarte interesant, 3-3, acasă (n.r. cu Gloria Buzău).

Trebuie să fim din nou la nivelul nostru maxim dacă vrem să luăm toate cele trei puncte. Asta este cel mai important pentru noi, să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga cele trei puncte”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă, premergătoare partidei cu Botoșani.

Înaintea meciului dircet, Dinamo se află pe locul 3 în clasamentul Superligii, cu 16 puncte adunate. Moldovenii sunt pe locul 15, și au 7 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed