Mihai Stoica, în alertă! Anunţ clar despre adversara de la FCSB. Se teme înaintea debutului în Europa League

Mihai Stoica se teme înaintea debutului în Europa League. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a prefațat meciul de joi seara și și-a spus părerea despre echipa din Lituania.

FCSB – RFS se va juca pe Arena Națională, joi, de la ora 22:00. Meciul va putea fi vizionat în direct la Digi Sport 1.

Mihai Stoica, în alertă!

Mihai Stoica a studiat destul de bine tot ce înseamnă RFS și a ajuns la concluzia că are un sistem de joc foarte greu de citit.

Oficialul roș-albaștrilor îi averizează pe jucătorii lui Elias Charalambous să fie atent la câțiva dintre jucătorii echipei din Lituania, deoarece au calități foarte mari.

„Băieţii noştri au studiat în detaliu adversarul. Nu trebuie neapărat să mergi să-i urmăreşti. E o echipă, o să vedeţi… Nu o dau în Dan Petrescu, dar e o echipă interesantă, joacă un sistem foarte greu de citit.

Au un jucător care marchează cu regularitate, şi la echipa naţională, un portar foarte interesant. Au scos APOEL în play-off-ul Europa League. Am văzut meciul cu APOEL, au jucat bine, au avut ocazii, bătuseră 2-1 acasă”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

RFS este o echipă cotată la 9.4 milioane de euro, de Transfermarkt. Cea mai mare cotă înregistrată de un jucător este de 900 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed