S-a aflat adevărul despre Victor Piţurcă! Din ce face bani fostul selecţioner. Mărturia completă a acestuia

S-a aflat adevărul despre Victor Piţurcă! Din ce face bani fostul selecţioner. Mărturia completă a acestuia. Antrenorul s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să vorbească despre afacerile sale.

Mai mult, Victor Piţurcă a vorbit despre momentul în care a fost anchetat de DNA. Fostul selecţioner a primit salarii importante de-a lungul carierei.

S-a aflat adevărul despre Victor Piţurcă!

Victor Piţurcă a avut un salariu uriaş când a antrenat-o pe Al-Ittihad. A încasat 2.1 milioane de dolari pe an. În schimb, Mihai Rotaru i-a oferit de 10 ori mai puţin la CSU Craiova. Este ajutat în afaceri de fiul său Alex Piţurcă. Antrenorul a făcut dezvăluiri complete în podcastul Eurocast 2004.

„Sport, afaceri, nepoții… Am ce face… Fotbal cât cuprinde! Nu fac eu afaceri, am copiii, dar sunt activ și eu: facem aia, facem aia. Nu am fost eu un afacerist, că nu mă pricep.

L-am ajutat pe Alex cu bani și numai în România se putea întâmpla ce mi s-a întâmplat mie și nimeni nu zice nimic… (n.r. Ziceau că) Am înșelat Armata, am vândut măști false… Nici măcar nu era vorba de măști. Mass-media, fără să știe, fără să cunoască, ajunsese Pițurcă… În afară de a-i da bani firmei fiului meu, care a făcut afacerea foarte corect, nu făcusem nimic.

Și am fost legat cu cătușele. Asta e instituția statului, DNA-ul, mi-am dat seama… Ce se întâmpla odată, se întâmplă și acum. Bine înțeles ca n-a fost nimic. Mi-au luat declarații, dar eu habar n-aveam cine sunt acei oameni, habar n-aveam că se va face contract cu Armata. Mi se imputa faptul că m-am văzut cu un personaj, care el era personajul cheie și m-am văzut cu el juma’ de oră și eu i-aș fi cumpărat încrederea.

Am afaceri imobiliare în general, da, am făcut un bloc și mai facem unul…„, a spus Victor Piţurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed