Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a venit. Şi Costel Gâlcă, direct vizat

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a venit. Şi Costel Gâlcă, direct vizat. Cei de la LPF tocmai au făcut public programul pentru etapa a XII-a din Superliga.

Echipa lui Elias Charalambous este obligată să câştige pentru a spera la play-off. Încă este departe de primele locuri ale clasamentului.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Echipa lui Elias Charalambous închide această rundă din Superliga. Are meci pe teren propriu cu echipa de pe ultimul loc, Gloria Buzău. Etapa este deschisă de două meciuri extrem de echilibrate.

Ziua de vineri începe cu duelul de la Arad, dintre UTA şi Petrolul. Seara se joacă Farul cu Dinamo. Băieţii lui Gică Hagi sunt obligaţi să câştige pentru a mai spera la play-off.

Vineri, 4 octombrie

Ora 18.00 UTA – Petrolul Ploieşti

Ora 21.00 Farul Constanţa – Dinamo

Sâmbăta este deschisă de duelul dintre actualul lider din Superliga, U Cluj şi nou promovata, Unirea Slobozia. Apoi, se joacă duelul din Gruia. Echipa lui Dan Petrescu are meci contra celor de la Poli Iaşi.

Seara este închisă de duelul de play-off dintre echipele lui Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă.

Sâmbătă, 5 octombrie

Ora 16.45 Unirea Slobozia – Universitatea Cluj

Ora 19.00 CFR Cluj – Poli Iaşi

Ora 21.30 Oţelul Galaţi – CSU Craiova

Se joacă trei meciuri şi duminică. Ziua este deschis de duelul dintre Hermannstadt şi Spesi. Apoi, Rapidul lui Marius Şumudică se deplasează în Moldova, pentru meciul cu FC Botoşani.

Duminică, 6 octombrie

Ora 13.30 FC Hermanstadt – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 18.45 FC Botoşani – FC Rapid

Ora 21.00 FCSB – Gloria Buzău

Etapa este închisă de meciul campioanei de pe Arena Naţională. FCSB nu are decât varianta victoriei în faţa celor de la Gloria Buzău. Partidele vor fi transmise în direct de PRIMA Sport şi DIGI Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed