Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut! Mesaj incredibil pentru vedeta celor de la FCSB. Cum îl poate cuceri pe Gigi Becali

Fostul președinte al celor de la CSU Craiova, Sorin Cârţu, a vorbit despre unul dintre jucătorii de la FCSB. Acesta a avut un mesaj incredibil pentru vedeta lui Gigi Becali. Jucătorul a fost adus în această vară de la Sepsi OSK.

Transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB, a fost unul dintre cele mai mediatizate din această vară din Superliga. Sorin Cârțu a vorbit și el despre jucătorul adus de Gigi Becali de la Sepsi. Fostul președinte al celor de la CSU Craiova are o părere foarte bună despre atacant.

Cum îl poate cuceri pe Gigi Becali?

În perioada de mercato a verii, Marius Ștefănescu a fost adus la FCSB, de la Sepsi în schimbul sumei de 1,31 milioane de euro.
Sorin Cârțu i-a analizat prestațiile lui Ștefănescu, după ce a fost transferat la gruparea roș-albastră.

”Sorinaccio” a rămas uimit de faptul că jucătorul cu profil ofensiv, încă nu a reușit să se impună în angrenajul trupei conduse de Elias Charalambous.

”Jucătorii de atac au mereu nevoie de mai multă înțelegere și au nevoie de mai mult timp de adaptare. Au nevoie de relații de joc cu colegii. Depinde de mijlocași și de atacantul de lângă tine.
Mă miră, apropo de Ștefănescu. La cât e de dotat tehnic, nu ar trebui să depindă de colegi, ci ar trebui să se facă el mai mult implicat. E jucător de picior stâng.

Ar trebui să plece mai mult după minge și să caute mai mult spațiile. El ar trebui să caute să iasă mai mult în evidență, în combinații, pentru că piciorul stâng e mai greu de blocat.

El și-a asumat venirea la Steaua (n.r. FCSB), nu cred că s-a gândit la bani. Oricum, Becali plătește mult. Dar dacă te pierzi, că e presiune mare la București, că te ceartă patronul sau fanii, atunci nu ai ce să cauți acolo. Ridică mâna și retrage-te. Nu mi se pare greu să joci într-o echipă ca cea pe care o are FCSB.

Gigi și el trebuie să înțeleagă că astfel de jucători așteaptă momente prielnice într-un meci, care nu pot apărea neapărat în prima repriză”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit digisport.ro.

Pentru cei de la FCSB urmează partida din Europa League, contra celor de la RFS. Meciul se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed