Gigi Becali, contrat! Anunţ clar al lui Elias Charalambous. Ce a anunţat înaintea meciului

La finalul partidei, Gigi Becali nu s-a ferit și l-a criticat dur pe portarul echipei ! Cu o zi înaintea meciului cu RFS, Elias Charalambous a anunţat că pentru el este cel mai bun goalkeeper.

Patronul de la FCSB, Gigi Becali și Elias Charalambous, au păreri diferite despre portarul Ștefan Târnovanu. Tehnicianul are o părere foarte bună despre acesta și îl consideră cel mai bun portar din România. În schimb, finanțatorul l-a acuzat că a greșit la faza golului.

Gigi Becali, contrat!

În etapa cu numărul 10 din Superliga României, FCSB a remizat cu Petrolul, scor 1-1.
Roș-albaștrii au pierdut două puncte în prelungirile partidei, mai exact în minutul 90+4, atunci când Târnovanu a respins greșit, iar Alexandru Tudorie a înscris.

Imediat după meci, Becali nu s-a ferit să-l critice dur pe goalkeeper-ul de 24 de ani.

”Dacă ai doi metri și ai timp să prinzi mingea, să dai cu pumnul la doi metri, s-o bage adversarul în poartă, îți dai seama? Uite de unde centrează, are timp să o prindă”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cu doar o zi înainte de meciul cu RFS din Europa League, Elias Charalambous a vorbit despre Ștefan Târnovanu. Tehnicianul a avut numai cuvinte de laudă la adresa portarului său.

”Pentru mine e cel mai bun portar din România. Am încredere în el. În fiecare zi, el poate deveni din ce în ce mai bun. Sunt 100% convins de asta. Sunt foarte mulțumit de el”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed