Adrian Mititelu, anunţ surprizător după derby-ul Craiovelor! Nu l-a iertat pe arbitrul Kovacs: ‘Vă daţi seama unde eram’

Patronul celor de la FCU, Adrian Mititelu, a făcut un anunţ surprizător după derby-ul Craiovelor! Nu l-a iertat pe arbitrul Istvan Kovacs, dar a fost destul de calm după înfrângerea echipei sale.

Adrian Mititelu a fost mulţumit de jocul formaţiei lui Marius Croitorul după FCU Craiova – CSI Craiova 1-2. A dat vina pe ghinion pentru înfrângere, dar nu l-a menajat nici pe Istvan Kovacs.

Adrian Mititelu, anunţ surprizător după derby-ul Craiovelor!

Mai mult, Adrian Mititelu a vorbit şi despre cealaltă echipă din Craiova şi despre războiul cu Mihai Rotaru. „A fost seara lor, așa a hotărât arbitrul. Strângem din dinți și mergem mai departe. Noi, acum 4 ani, jucam în Liga 4, mergeam prin toate comunele. Acum suntem la nivelul lor. Am arătat că aproape i-am prins din urmă.

Ce nu mi-a plăcut? Nu mi-a plăcut rezultatul, nu mi-au plăcut anumite greșeli. Nu sunt foarte afectat la ora asta. Am jucat cu o echipă puternică. O fi ea echipă înființată politic, dar este una puternică. Cred că i-am dominat. Se vede că e primul meci fără Bauza, s-a văzut absența lui. Suntem pe drumul cel bun, ne-au bătut astăzi nemeritat.

Ce să mai zic de arbitraj? Toate cad pentru Rotaru! Și meciul trecut tot pentru el s-a greșit. Dacă ar fi consultat VAR, poate nu ar fi dat al doilea penalty. Alt noroc pe capul lor, ce să facem?!

Am început cu acest handicap, două lovituri de pedeapsă contra cursului jocului. Au profitat de ele și ne-au înmuiat. Cu toate astea, i-am băgat în corzi, aici, pe Oblemenco, unde au fost stăpâni 3 ani de zile.

Suntem într-o situație hilară. Tot stadionul striga «Știința». Vă dați seama ce forță era acest club acum, dacă suporterii erau uniți? Vă dați seama, dacă doamna Olguța Vasilescu nu înființa altă echipă, iar domnul Rotaru nu mă bloca? Aveam 3-4 titluri de campioni. Așa, doar divizare, război. Va fi foarte greu pentru fotbalul craiovean. E un război intern care nu se va termina niciodată”, a spus Adrian Mititelu la finalul partidei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed