Elias Charalambous i-a decis soarta lui Vlad Chiricheş! Anunţ clar înaintea meciului. Antrenorul îl înfruntă pe Gigi Becali

FCSB vs. RFS se va disputa joi seară, de la ora 22.00, pe Arena Națională! Campioana României debutează în grupele UEFA Europa League, iar Elias Charalambous a prefațat partida cu letonii.

Cipriotul a anunțat revenirea lui Vlad Chricheș, în primul 11 al celor de la FCSB. Fundașul îl va înlocui pe Siyabonga Ngezana, accidentat.

Anunț clar înainte de FCSB – RFS!

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș„Cred că Chiri este un jucător foarte important, dar la meciul cu Petrolul Șut s-a descurcat bine. Nu au avut nici-o șansă până la final. Dacă se dădea fault la ultima fază câștigam.

Chiricheș este un jucători important în club, în vestiar. Cât de curând îl veți revedea, din nou, pe teren. Este un jucător de mare ajutor, suntem mândri că îl avem la echipă!”.

Antrenorul campioanei României a analizat jocul rivalei și transmite un semnal de aalrmă în vestiar. Charalambous este de părere că atât FCSB, cât și RFS, pornesc la război cu șanse egale de câștig.

„Este primul nostru meci din Europa, toți vrem să ne bucurăm de el. Cu un asemenea moment nu te întâlnești mereu, jucătorii sunt norocoși. Intrăm în competiție pentru a ne bucura de ea și a câștiga cât mai multe puncte.

Numele RFS nu sună mare, dar analizând echipa am văzut că au trecut de Apoel Nicosia, o echipă pe care o cunosc, din Cipru. Ați văzut-o pe Pafos, cu CFR, nu este ușor să elimini o asemenea echipă.

(n.r. Vă considerați favoriți?) Am spus-o, dacă ne luăm după nume, da, suntem favoriți, dar dacă o analizați pe RFS, șansele sunt egale. Dacă nu ești la cel mai bun nivel, orice meci este dificil!”, a mai spus antrenorul de la FCSB, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed