Probleme pentru Elias Charalambous! Jucătorul care lipseşte de la FCSB. Totul a devenit public înaintea debitului în grupa de Europa League

Probleme pentru Elias Charalambous! Jucătorul care lipseşte de la FCSB. Totul a devenit public înaintea debitului în grupa de Europa League. Antrenorul cipriot nu se poate baza pe unul dintre oamenii de bază ai echipei.

Elias Charalambous se teme de duelul cu letonii de la RFS. Primul meci din grupa de Europa league are loc joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

Probleme pentru Elias Charalambous!

Elias Charalambous nu se poate baza pe Siyabonga Ngezana, care va lipsi în jur de o lună. De asemenea, se teme de meciul contra letonilor pe care îi consideră o echipă destul de puternică.

”Primul nostru meci în Europa. Jucătorii mei sunt norocoși să joace în această competiție. E o echipă bună. Poate nu sună ca un nume mare, dar nici Pafos nu suna ca un nume mare și uite că au eliminat CFR Cluj.

Vrem să facem un meci mare și să îi facem fericiți pe suporteri. Dacă luăm în considerare numele, putem să spunem că suntem favoriți. Dar eu zic că e 50-50 %. Au echipă bună.

Sunt sigur că mulți fani vor fi mâine pe Arenă. Gazonul este de o mare calitate. Avem jucători care au nevoie să de un gazon bun și suntem mulțumiți cu suprafața de joc.

Timul trece. Am ajuns la 44 de ani. Mă simt tânăr. Mă simt sănătos. Mă bucur de fiecare moment în viață și asta este cel mai important.

Am avut timp să ne pregătim pentru acest joc. Ngezana e out, nu s-a recuperat. Avem mulți jucători. Avem un lot numeros. Mâine veți vedea primul unsprezece”, a declarat Elias Charalambous.

Programul FCSB în Europa League

26 septembrie – FCSB – FC RFS – 22:00
3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed