S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! De ce revine, de fapt, în politică. Dumitru Dragomir l-a dat de gol

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! De ce revine, de fapt, în politică. Dumitru Dragomir l-a dat de gol. Ies la iveală amănunte incendiare despre latifundiarul din Pipera care candidează la alegerile parlamentare.

Gigi Becali s-a alăturat celor de la AUR şi va candida la alegerile parlamentare de la finalul acestui an. George Simion, şeful partidului, a făcut anunţul.

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali!

Apoi, chiar Gigi Becali a confirmat mutarea. Finanțatorul celor de la FCSB a declarat că are în plan să îl îndepărteze pe Rzăvan Burleanu de la șefia FRF, pe care îl acuză de o conspirație împotriva campioanei en-titre. Becali a fost vehement la adresa arbitrajului de la meciul cu Petrolul.

Dumitru Dragomir a transmis că Becali are un interes pentru care face acest lucru, conform fanatik.ro. „Păi ce, este pentru prima dată? Nu a mai candidat, a și câștigat, a fost și europarlamentar. Nu e niciun câștig dacă e parlamentar să știi, pentru el. din contră, numai animozități vor fi. Știe el ce face, are el vreun interes. Băi, Burleanu este mai tare deât Iohannis. Ce nu înțelegeți voi, federațiile sunt structuri de drept privat, asociație de drept privat, unde hotărăște numai Adunarea Generală.

Tot îi aud pe ăia de la Craiova că e ilegală federația. Păi dacă federația e ilegală, atunci și clubul este ilegal. Clubul unde este afiliat, la o ilegalitate? Nu înțelegeți acest lucru? Gigi vrea să facă valuri. Burleanu este mai tare decât toți. Poate nu este mai tare decât șeful Securității. Nu e nimeni mai tare în România ca Burleanu”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed