Fotbal pe aeroportul din Craiova. Jucătorii lui Costel Gâlcă s-au antrenat printre avioane. Imagini inedite de la eveniment / Foto

Jucătorii lui Costel Gâlcă au jucat fotbal pe aeroportul din Craiova. Oltenii au avut parte de un antremament mai special, înconjurați de avioane, unde juniori s-au bucurat la maxim că au dat pase cu idolii lor.

Centrul de copii și juniori CSU Craiova a organizat un antrenament altfel, miercuri, în jurul orei prânzului. Au luat cu asalt pista avioanelor de pe aeroportul internațional din Craiova.

Fotbal pe aeroportul din Craiova. Jucătorii lui Costel Gâlcă s-au antrenat printre avioane

Carlos Mora, Takuto Oshima, Iago Lopez și Ștefan Bană, jucătorii de la echipa mare a clubului, care au fost prezenți pe aeroportul internațional Craiova, au intrat la o miuță alături de juniori.

Au râs, glumit, și au făcut fotografii împreună, pentru a nu uita momentul inedit trăit astăzi.

Mai mult de atât, au încins un meci demontrativ între juniorii Clubului și o formație compusă din angajați ai Aeroportului Internațional Craiova.

Ștefan Bană a oferit și câteva cuvinte despre ce îi așteaptă pe olteni în campionatul din Superliga, dar și în Cupa României, deorece, în timp ce aceștia se antrenau pe pista de avioane, a avut loc tragerea la sorți pentru grupe.

Craiova a picat în Grupa B, alături de FCSB, Petrolul Ploiești, Dinamo, Agricola Borcea și Metalul Buzău. De menționat că toate meciurile Craiovei din Grupa B se vor juca în deplasare.

„Trebuie să ne revenim și să începem să câștigăm. Începând cu următorul meci din campionat, contra Unirii Slobozia. În Cupă nu contează că jucăm în deplasare, trebuie să ne facem treaba și să câștigăm. FCSB e o echipă bună, însă prima la rând e Slobozia. Luăm fiecare meci în parte”, a spus Bană.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed