Debut perfect pentru Naomi Osaka! Victorie lejera la primul meci cu Patrick Mouratoglou antrenor: ‘Inițial am vrut să-l evit’ / Foto 

Naomi Osaka a debutat cu dreptul în primul meci în care l-a avut alături pe Patrick Mouratoglou. Japoneza s-a calificat fără probleme în turul 2 la Beijing.

Fostul antrenor al Simonei Halep și-a urmărit extrem de atent noua elevă din tribune. A fost mereu cu zâmbetul pe buze și a aplaudat-o în repetate rânduri.

Naomi Osaka, victorie lejera la primul meci cu Patrick Mouratoglou antrenor

Naomi Osaka s-a impus rapid, scor 6-3, 6-2, în faţa Luciei Bronzetti, în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Beijing (China), dotat cu premii în valoare totală de 8.955.610 dolari. Patrick Mouratoglou, aflat în lojă, a urmărit partida extrem de atent.

Fostul lider WTA a revenit la Openul Chinei din 2019, atunci când câștiga titlul.

„Cred că faptul că a fost antrenorul Serenei m-a făcut să vreau să-l evit. Este un nume foarte mare.  Apoi l-am cunoscut, am vorbit cu el, am lucrat cu el pe teren. Este absolut un antrenor foarte bun. Sunt foarte bucuroasă că și el își asumă acest proiect.”, a spus jucătoarea de tenis.

Toți ochii au fost pe Osaka înaintea partidei. După ce a anunțat că a încetat colaborarea cu Wim Fissette s-a înțeles cu Patrick Mouratoglou, dar nu a existat un anunț oficial. Înaintea meciului cu Bronzetti, cei doi au fost surprinși la antrenament.

Următoarea adversară a niponei va fi rusoaica Yulia Putintseva. Aceasta a câştigat 3 dintre cele 5 partide disputate anterior cu Osaka.

România mai are trei reprezentante pe tabloul principal

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al turneului de la Beijing. A pierdut în două seturi, 7-5, 6-2, în fața americancei Sofia Kenin. Românca a primit un cec în valoare de 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA.

Pe tabloul principal mai sunt Jaqueline Christian, Irina Begu şi Gabriela Ruse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed